Xiaomi Mi Fan Festival 2021 – najavljeni veliki popusti

Xiaomi će sljedećega tjedna aktivirati posebne ponude širom svijeta, s popustima u iznosu od višem od 147 milijuna američkih dolara na svoje brojne proizvode

Sandro Vrbanus četvrtak, 1. travnja 2021. u 21:42

Xiaomi je, zajedno s dvodnevnim mega eventom, najavio i početak svog godišnjeg Mi Fan Festivala (MFF) 2021. "Istražite sve mogućnosti" tema je ovogodišnjeg festivala, a kako bi potaknuo duh ove poruke Xiaomi će pokrenuti širok spektar kampanja na društvenim mrežama. Cilj im je pozvati Mi Fanove da razgovaraju i podijele svoja iskustva o Xiaomijevim proizvodima.

Globalni početak Mi Fan Festivala s ekskluzivnim popustima i pogodnostima u iznosu od više od 147 milijuna američkih dolara započet će 6. travnja na službenim kanalima kompanije. Xiaomi će tijekom Mi Fan Festivala surađivati s više od 70 mrežnih platformi i 300 izvanmrežnih partnera na 59 tržišta kako bi širom svijeta omogućio prodaju svojih proizvoda po sniženim cijenama, a osigurao je i jedno posebno izdanje mobitela.

Redmi Note 10 Pro Mi Fan Festival Special Edition

Na ovogodišnjem Mi Fan Festivalu, Xiaomi će lansirati Redmi Note 10 Pro MFF Special Edition. Ovaj model dolazi u paketu s kozmički nadahnutim dizajnom. Na prednjoj strani kutije nalazi se slika astronauta koji plutaju galaksijama. Kutija također sadrži razglednicu Mi Fan Festivala s likom astronauta. Na poleđini razglednice nalazi se naljepnica s temom Mi Fan Festival.

Za ovogodišnji Mi Fan Festival odabrana je boja Gradient Bronze u prirodnoj metalnoj sjajnoj boji, a na stražnjoj strani bit će otisnuta ekskluzivna ikona Mi Fan Festival 2021. Kao specijalni pametni telefon, a ujedno i suvenir ovogodišnjeg Mi Fan Festivala, Redmi Note 10 Pro MFF Special Edition prodavat će se u ograničenim količinama širom svijeta.

I Hrvatska se ove godine pridružila proslavi MFF-a, čiju su vrijednost prepoznali i mnogobrojni partneri ujedinjujući svoje snage kako bi Xiaomijevim korisnicma pružili mnogobrojne pogodnosti. U Hrvatskoj će Mi Fan Festival započeti 6. travnja i trajat će do 30. travnja.

Povijest MFF-a

Prvi MFF održan je 6. travnja 2012. u Kini kada je Xiaomi odlučio pokrenuti događaj za proslavu dvogodišnjice svog osnivanja. Prostor za zabavu bio je postavljen poput kluba i gosti su slavili dok je DJ nastupao i komunicirao s njima. Tog je dana rasprodano 100.000 Xiaomi pametnih telefona u samo 6 minuta i 5 sekundi. Od tada Xiaomi svake godine održava MFF kako bi izrazio zahvalnost Mi Fanovima na podršci. Izvan Kine, MFF je prvi put održan u Indiji i Indoneziji 2015. godine, prije nego što je lansiran na europska tržišta 2018. godine, kada je prvi shopping karneval održan u Španjolskoj. Ove se godine slavi 10. MFF, a još više globalnih tržišta pridružit će se proslavi te prilike.