Zabavni listopad, LG je također rezervirao datum za event na kojemu će predstaviti V40 ThinQ

Idući mjesec (listopad) bit će jedan od zabavnijim mjeseci ove godine, do sada imamo četiri najavljena eventa, Microsoftov, Googleov, Huaweijev i najnoviji - LG-jev na kojemu će predstaviti V40 ThinQ

Stjepan Bilić subota, 15. rujna 2018. u 07:00

Idući mjesec (listopad) bit će jedan od zanimljivih mjeseci u godini. Naime, do sada su najavljena četiri eventa na kojima će poznate tehnološke tvrtke predstaviti svoje najnovije proizvode, od laptopa, tableta pa sve do mobitela.

Podsjetimo, najprije će 2. listopada Microsoft održati event pod geslom „A moment of your time“. Očekuje se da tog dana Microsoft predstavi nove Surface Pro i Surface laptope s novim procesorima. Šuška se kako bi na nove Surface modele trebali stići i USB-C portovi kao zamjena za Microsoftvu izmišljotinu - Surface Connect.

Par dana nakon Microsofta svoje novitete će predstaviti i Google. Novi mobiteli iz serije Pixel bit će predstavljeni 9. listopada u New Yorku na eventu naziva „I<3NY“, mada istini za volju o ovogodišnjim Pixelima već se sve odavno zna – od hardvera, softvera, čak i konačnog dizajna.

Sredinom mjeseca, točnije 16. listopada svoje će novitete iz serije Mate predstaviti i Huawei. Tog dana se očekuje predstavljanje Mate 20 i mate 20 Pro modela.

Zadnji (trenutno) potvrđeni event u listopadu održat će LG i na njemu će predstaviti novi mobitel V40 ThinQ. Prigodno za datum je odabran 4. listopad (4 * 10 = 40). Tog dana ćemo saznati jesu li sve dosadašnje glasine bile točne ili ne. Jednu glasinu je LG već potvrdio putem svoje video pozivnice. U videu se vidi jasni dizajn kamere koja osim što može fotografirati, može ujedno i zumirati objekte.