Microsoft najavio vlastiti event za 2. listopada

Microsoft je također najavio događaj na kojemu će ove jeseni predstaviti svoje novitete iz svijeta hardvera i softvera – zabilježite datum 2. listopada

Stjepan Bilić nedjelja, 9. rujna 2018. u 20:27

Kako polako prolazi ljeto i bliži se jesen tako i tehnološke tvrtke polako najavljuju evente na kojima će predstaviti svoje novitete za kraj ove, te veći dio iduće 2019. godine. Podsjetimo, veliki event na kojemu će predstaviti nove iPhone i iPade Apple je najavio za 12. rujna, a Google je rezervirao 9. listopad kako bi mogao predstaviti ovogodišnje Pixele – Pixel 3 i Pixel 3 XL.

Navedenom dvojcu se sada pridružio i Microsoft koji želi da trenutak svog vremena sačuvate i za njih. Naime, tako gladi geslo pod kojim je Microsoft najavio skorašnji event – „A moment of your time“. Microsoft osim datuma i vremena održavanja eventa nije naveo nikakve informacije za što bi trebali odvojiti svoje vrijeme 2. listopada u 10 sati po našem vremenu.

Događaj se održava u New Yorku, a inače dobro obavješteni izvori navode kako bi tog dana trebali biti predstavljeni novi Surface Pro i Surface Laptop modeli, s novim procesorima i standardnim USB-C portovima, umjesto Surface Connencta.

Također, izvori navode kako najavljeni event neće biti isključivo orijentiran na hardver te da bi trebali saznati i novosti vezane za softver i servise.