Objavljena lista budućih Samsungovih tableta i nosivih uređaja za ovu godinu

Internetska stranica CashKaro.com objavila je dokumente koji prikazuju tablete i nosive uređaje koje Samsung namjerava predstaviti do kraja ove godine

Matija Pavlić srijeda, 10. srpnja 2019. u 06:00

Internetska stranica CashKaro.com objavila je dokumente koji prikazuju tablete i nosive uređaje koje Samsung namjerava predstaviti do kraja ove godine.

Što se tiče tableta najveću pozornost izaziva Samsung Galaxy Book 3 iza kojeg se najvjerojatnije krije novi Samsung 2-u-1 uređaj koji se bazira na Qualcommovom ARM čipu i Microsoftovom Windows operativnom sustavu za ARM uređaje (Windows Core OS), a na tržištu se očekuje tijekom trećeg kvartala.

Tu je i Samsungov high-end tablet Galaxy Tab S6 koji se na dokumentima i dalje vodi kao Galaxy Tab S5 (trebao bi biti predstavljen tijekom trećeg kvartala). Spominje se i Galaxy Tab Active 3 koji će kao i prije navedeni tableti imati podršku za Samsung DeX.

Što se tiče nosivih uređaja, navodi se novi Galaxy Watch koji bi trebao biti predstavljen u trećem kvartalu u 40 i 44-milimetarskoj inačici. U istom kvartalu očekuje se i Galaxy Watch Active, a tu su i dvije nove Galaxy Fit fitness narukvice koje će naslijediti Galaxy Gear Fit 2 Pro.