Prve pametne narukvice tvrtke Realme sredinom 2020. godine

Tvrtka Realme bi sudeći prema riječima njihova glavnog izvršnog direktora svoju prvu fitness narukvicu trebala predstaviti iduće godine, konkretno tijekom prve polovice iduće godine

Matija Pavlić srijeda, 25. prosinca 2019. u 03:33

Realme je relativno mlada tvrtka koja je nekad djelovala pod okriljem Oppoa kao njihov podbrand dok već neko vrijeme posluje kao zasebna tvrtka. Radi se i o tvrtki koja je u trećem kvartalu zabilježila rast isporuka od 800% na godišnjoj razini (sedmo mjesto među brandovima na globalnoj ljestvici).

Nakon osnovnog poslovanja s pametnim telefonima tvrtka se sada planira proširiti i na druga tržišta pa osim true wireless Buds Air slušalica predstavljenih tijekom 2019. godine u 2020. godini planira predstaviti i svoju prvu fitness narukvicu.

Ovu informaciju otkrio je sam glavni izvršni direktor tvrtke, Madhav Sheth, u trinaestoj epizodi redovitog video priloga #AskMadhav koji se objavljuje na službenom YouTube profilu tvrtke Realme. Fitness narukvica tvrtke Realme trebala bi na tržište stići do kraja prvog kvartala iduće godine.