Posjetite Ronisovu slušaonu na Zagrebačkom velesajmu i poslušajte zvuk s vrhunske audio opreme

Tijekom ovog tjedna u tijeku je Hi-Fi Experience Week u ROnisu na Velesajmu. Predbilježite se za svoj termin slušanja i osjetite zvuk koji pruža Hi-Fi setup vrijedan 20 tisuća eura

Bug.hr četvrtak, 27. listopada 2022. u 09:54

Što razlikuje audiofila od “običnog” ljubitelja glazbe? Audiofil je zaljubljenik u opremu na kojoj se sluša glazba, a vjernost i kvaliteta zvuka su na prvom mjestu, dok je sama glazba na drugom. Ljubitelj glazbe jednostavno sluša i voli glazbu, zanima se više za samog izvođača i u tim trenucima ne razmišlja o izvoru s kojeg ona svira. Njemu je glazba najbitnija, a uređaji su sporedna stvar.

A što im je zajedničko? Pa to da bi trebali posjetiti Ronis na Velesajamu, posebno dok traje ovotjedni Hi-Fi Experience Week! U slušaoni o kojoj smo već dosta pisali, Ronis će svakih par tjedana postavljati i HiFi setup više klase, vrijedan vremena i ušiju svakog tko voli uživati u dobroj glazbi i zanima ga HiFi. Ovog tjedna uživajte u zvuku Parasound A21+ pojačalu u kombinaciji sa P6 pretpojačalom istog proizvođača, te Acoustic Energy AE520 zvučnicima i Black Rhodium kablovima, što je sve skupa oko 150 tisuća kuna vrijedna HiFi postava. Više detalja možete pronaći na Ronisovim stranicama gdje se možete i predbilježiti za svoj termin slušanja.