Serious Sam 4 objavljen za PlayStation 5 i Xbox Series X/S, a igriv je i putem Game Passa

Izdavačka kuća Devolver Digital i domaći razvojni tim Croteam su ispunili obećanje i doveli Ozbiljnog Sama na novu generaciju konzola, dok su vlasnici prethodne ostali kratkih rukava

Damir Radešić srijeda, 8. prosinca 2021. u 19:55

Prošlogodišnji Serious Sam 4 je do sada bio vezan isključivo za PC i servis Stadia, a od jučer je dostupan i za igrače na konzolama. Prilično bombastična vijest, tim više što se Croteam odlučio za preradu samo na novu generaciju konzola, točnije PlayStation 5 i Xbox Series X/S, dok su Xbox One i PlayStation 4 izostavljeni.

Dapače, obzirom da je od prvog dana uvršten na Xbox Game Pass, možete ga zaigrati na novom Xboxu i PC-u u sklopu pretplate što je još jedna veliki plus za Microsoftov servis, dok ćete bez nje morati izdvojiti četrdesetak eura pri čemu ga dobivate zauvijek.

Kako smo svojevremeno naveli u opisu iz studenog prošle godine, Serious Sam 4 igra na kartu nostalgije i neozbiljne priče tijekom koje će na nas nasrtati horde svakojakih protivnika koje je najzabavnije tamaniti kooperativno s prijateljima, obzirom da igra podržava i takav način igranja.

Nažalost, u samom startu su tehnički nedostaci bili itekako izraženi, no Croteam je radio naporno kako bi ih otklonio i vjerujemo da s novim inačicama za konzole igrači neće imati problema. U svakom slučaju, još jedan veliki uspjeh za domaće developere Croteam koji su nakon izlaska Serious Sama 4 postali dio obitelji izdavačke kuće Devolver Digital.

Besplatna dostava

Intel

HP 250 G8

Core i5 1135G7,8GB, 512GB SSD, Iris Xe Graphics, 15.6" FHD IPS, Windows 10

5399 kn 5899 kn Kupi


Bežične over-ear BT slušalice

JBL LIVE 500BT

JBL Signature zvuk, handsfree pozivi, 50mm driveri, podrška za Google voice i Amazon Alexa glasovnu asistenciju, Ambient Aware i TalkThru tehnologija, odvojivi kabel s upravljačem i mikrofonom, trajanje baterije 30h, 18–20.000 Hz, 32 ohma.

849 kn 1.149 kn Kupi

BT prijenosni zvučnik s IPX7

MARSHALL EMBERTON BT

True Stereophonic, jedinstveni oblik višesmjernog zvuka Marshalla. 20+ sati prijenosnog vremena reprodukcije. Kombinacija suvremene tehnologije s kultnim Marshallovim dizajnom kako bi pružio snažan zvuk, a zadržao klasičan izgled, 60 Hz - 20 kHz, 20 W.

999 kn 1.299 kn Kupi