Battle royale mod za Battlefield V ima datum izlaska

Nakon informacija koje su procurile početkom tjedna EA je objavio novi trailer i dan kada će igrači moći isprobati još jednu verziju ovog popularnog moda

Mateja Šop četvrtak, 14. ožujka 2019. u 19:40

Početkom tjedna su se neki YouTuberi dočepali tutoriala za Firestorm, battle royale mod kojeg su EA i DICE najavili za Battlefield V. Ti su videi služili kao potvrda da će se za titulu najboljeg natjecati 64 igrača i da ćete većinu mape moći raznijeti, ali su stigle i neke nove informacije. Verzija battle royalea koju priprema DICE imat će podršku za solo i duo igranje, te za timove od četiri igrača, a kao i u ostalim igrama u žanru na mapu skačete iz aviona.

Što se tiče opreme koju ćete pronalaziti, dijeli se u kategorije Common, Rare i Epic, a jasno je da će ona oprema koja spada u treću kategoriju biti najbolja. Po mapi će biti raštrkani sefovi u kojima će se nalaziti posebna poboljšanja i rješavanjem zadataka ćete moći osigurati prednosti nad drugim igračima. Klasa u odnosu na druge Battlefield modove neće biti, a nema ni mogućnost respawna.

Danas je EA objavio novi trailer u kojem se mogu vidjeti neka vozila, među kojima je i traktor, i kako će točno izgledati taj vatreni krug koji guta sve pred sobom. Na kraju trailera nas je dočekao datum izlaska koji glasi 25. ožujak za sve tri platforme na kojima možete igru zaigrati - PC, PlayStation 4 i Xbox One. Firestorm stiže u sklopu besplatne nadogradnje, pa će svi vlasnici igre moći uskočiti u akciju čim postane dostupan.

Na službenim stranicama zasad možete proučiti samo osnovne detalje o novom modu, ali će razvojni tim i izdavač dijeliti više informacija kako se dan izlaska bude bližio. Sve drugo vezano uz Battlefield V možete pronaći ovdje.