Company of Heroes 3 je u završnici razvoja, danas kreće javno multiplayer testiranje

Nakon nekoliko krugova testiranja, Company of Heroes 3 danas kreće s posljednjom provjerom multiplayer mogućnosti prije izlaska zakazanog za 23. veljače, a prijaviti se mogu svi putem Steama

Damir Radešić srijeda, 11. siječnja 2023. u 12:32

Nakon nekoliko odgoda koje su nas uvijek iznova razočarale, jer ipak govorimo o novom poglavlju mnogima ponajboljeg RTS serijala, Company of Heroes 3 ćemo prema posljednjim informacijama zaigrati 23. veljače. Točnije, igrat ćemo ga na PC-ju, dok će najavljene inačice za konzole sa svim svojim nužnim prilagodbama stići nešto kasnije, ali do kraja godine svakako, barem tako tvrdi ekipa Relic Entertainmenta.

Prije nego mu se posvetimo u završnom obliku, autori su odlučili pokrenuti još jedno multiplayer testiranje koje će ujedno biti i završno, a za to će im poslužiti Steam. Na spomenutom servisu se mogu prijaviti svi zainteresirani uz napomenu kako ne bi bilo loše da to naprave što prije obzirom da testiranje kreće već danas i sudeći po prethodnima, potrajat će svega par dana.

Sve što treba napraviti je otvoriti stranicu igre na Steamu i kliknuti na "Requst Access" izbornik koji se nalazi ispod standardnih opcija kupnje proizvoda, odnosno u ovom slučaju predbilježbe, te pričekati potvrdnu e-mail poruku kako bi krenuli s preuzimanjem klijenta i igranjem.

Nažalost, ovaj krug isprobavanje je kako smo spomenuli isključivo namijenjen multiplayeru i neće nam omogućiti igranje kampanje koja je prema vijestima dodatno ugađana od prvotnih zamisli, no po prvi put će biti dostupne sve četiri frakcije, na savezničkoj strani Američka i Britanska vojska, te na Njemačkoj, DAK (Deutsche Afrikakorps( i Wehrmacht, te sve zajedno 12 borbenih grupa u svim načinima igranja, od "1 na 1" do "4 na 4" na osam unikatnih mapa.