Demo hrvatske horor videoigre 'Go home Annie' za 2 tjedna stiže na Steam

Developeri iz studija Misfit Village, stanari Poduzetničkog inkubatora PISMO powered by A1, predstavljaju već najavljivanu horor avanturu 'Go home Annie' čiji će demo 21. rujna biti dostupan na Steamu

Tomislav Stanković utorak, 13. rujna 2022. u 21:38

U igri, čija se radnja odvija u jednoj kući na području Žumberačkog gorja, ćete moći preuzeti ulogu Annie, agentice Zaklade SCP, tajne organizacije s motom "Osiguraj, obuzdaj, zaštiti". Zaklada je stvorila odjel za repliciranje paranormalnih događaja i anomalnih entiteta koje je potrebno testirati.

Naravno, to je tek površinski zaplet, prava priča rasplitat će se kako budete rješavali zagonetke nadnaravnom kamerom i razgovorom s nadnaravnim entitetima koji su poprilično šaroliki, od pasa do flamingosa.

Poprilično jeziv trailer koji otkriva nove detalje igre nalazi se na dnu članka. Više od toga moguće je saznati i na Steamu.

U igri su iz svakog ugla vidljivi tradicionalni hrvatski elementi, a iz trailera je također vidljivo da je moguć i gameplay vožnje automobilom.

Svakom objavom trailera postižemo sve bolje rezultate, komentari su jako dobri, i možemo reći da je ovo zaista vrlo iščekivana videoigra. Igranje demo verzije dat će nam najrelevantniji feedback i znat ćemo što je ono što još trebamo dodati kako bi završna verzija bila najbolja“, poručili su iz Misfit Villagea u Pismu.

...