Epic Games Store daruje poteznu strategiju Terraforming Mars

Epic Games Store nam u narednih tjedan dana daruje Terraforming Mars u kojem ćemo polako kolonizirati Crveni planet i pretvoriti ga u novo stanište za ljudski rod

Damir Radešić petak, 6. svibnja 2022. u 16:47

Kao i svakog četvrtka, Epic Games Store je obnovio ponudu besplatnih naslova, no ovaj put, umjesto uobičajena dva, imamo prigodu u zbirke uvrstiti samo jedan. Riječ je o igri Terraforming Mars koja je isprva bila dostupna samo u stolnom izdanju, te je prije četiri godina zaživjela i u digitalnom, a sudeći po komentarima igrača i ocjenama kritike, razvojni tim Asmodee Digital je napravio odličan posao.

U istom preuzimamo ulogu direktora korporacije po izboru, koja će uz vječno agresivnu konkurenciju pokušati pretvoriti Mars u nastanjiv planet. Za to ćemo morati trošiti gomile resursa i novca, te koristiti napredne tehnologije kako bismo podigli temperaturu, stvorili oceane i prilagodili atmosferu ljudskoj vrsti koja će kako napredujemo u sve većem broju pristizati sa Zemlje.

Za prisvajanje ove potezne strategije koja osim solo igranja podržava i multiplayer valja imati aktivan korisnički račun na Epic Games Storeu, a prema planu, naslijedit će ga rukom crtana akcijska avantura Jotun: Valhalla Edition koja je pokupila odlične ocjene, kao i Prey iz 2017. godine kojeg potpisuje talentirana ekipa Arkane Studiosa pod pokroviteljstvom Bethesda Softworksa.

📢 Uštedi do 30%

TOP!

Logitech

Vrhunska Logitech periferija nezaobilazan je dodatak za tvoj radni stol.

Kupi

📢 Uštedi 800 kn

TOP!

HUAWEI MateView GT

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

2.199 kn 2.999 kn Kupi

📢 Besplatna dostava

TOP!

DELL

DELL Vostro 3510 s Core i7 procesorom, 16GB RAM-a te 15.6" IPS ekranom i vrhunski monitori.

Od 1499 kn Kupi


2-sistemski bass reflex zvučnici

KEF LS50

Najprecizniji, impresivan zvuk, Uni-Q 12. generacije s MAT nizom drajvera za iznimnu akustičnu točnost, 47 Hz - 45 kHz, 40-100 W, 8 Ω, 85 dB.

7.399 kn 9.749 kn Kupi

7.2-kanalni AV receiver

MARANTZ NR1711

Tanak dizajn, iznimne performanse, 8K Ultra HD, HEOS, 90W po kanalu, eARC HDMI, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay 2.

6.799 kn Kupi