Horor SOMA možete besplatno preuzeti na GOG-u

Na servisu za prodaju igara bez DRM zašitite do nedjelje možete u svoju kolekciju dodati najnoviji horor za kojeg je zaslužan Frictional Games

Mateja Šop petak, 28. prosinca 2018. u 16:50

Krajem rujna 2015. godine igrači su dobili priliku zaigrati najnoviju igru tvoraca popularnog horora Amnesia: The Dark Descent. Razvojni tim Frictional Games zadržao se u domeni zastrašujućeg, ali se radnja prebacila na dno Atlantskog oceana i imala je elemente znanstvene fantastike. SOMA je bilo njeno ime, a i kritičari i igrači bili su podjednako oduševljeni.

Oni koji vole horore, a do sada nisu imali priliku zaigrati ovu igru više nemaju što odgađati. Nakon što su na otvaranju svoje rasprodaje besplatno dijelili kultnu avanturu Full Throttle Remastered, sada je došla na red Frictionalova najnovija igra. SOMA je besplatna za preuzimanje svima koji imaju korisnički račun na GOG-u.

Kao i prijašnja ponuda, i ova je vremenski ograničena, pa imate do nedjelje u 12 sati za njeno dodavanje u kolekciju. Osim što se Winter Sale održava na GOG-u, popuste na (pre)velik broj igara možete pronaći i na svim drugim većim servisima - Steam, Fanatical, Origin, Ubisoft Store, PlayStation trgovina - pa ako vam se troše novci na igre, imate ih gdje potrošiti. Većina rasprodaja traje do iza Nove godine, tako da vremena još ima.