Hunt: Showdown krajem kolovoza izlazi iz Early Accessa, PS4 verzija stiže na jesen

Razvojni tim Crytek objavio je kada će njihova horor PvP i PvE pucačina biti dostupna u konačnoj verziji i približno kada će se vlasnici Sonyjeve konzle moći pridružiti zabavi

Mateja Šop četvrtak, 4. srpnja 2019. u 06:00

Krajem veljače prošle godine putem Early Accessa je postala dostupna nova igra iza koje stoji Crytek, razvojni tim poznat po FPS serijalu Crysis i grafičkom engineu koji je kroz godine namučio velik broj računala. Hunt: Showdown su opisali kao kompetitivni FPS koji posuđuje elemente iz survival igara i sve povezuje u format mečeva.

Oni koji su na PC-u i Xboxu One nabavili tu igru do sada su mogli sami ili u dvočlanim timovima ubijati razne zvijeri po močvarama u saveznoj državi Louisiana, dok su istovremeno morali paziti na druge igrače koji imaju iste mete i žele nagrade za sebe. Iako je igra imala škakljiv početak i ne baš najbolje ocjene, sa svakom nadogradnjom je tim poboljšavao svoju igru, da bi u posljednjih 30 dana prikupili 93 posto pozitivnih recenzija na Valveovom servisu.

Igra je od izlaska na PC-u dobila 20 nadogradnji i zakrpi, a Crytek je ubacio novu mapu, bossa, dodatne protivnike i NPC-jeve, Quick Play mod i hrpu novog oružja. "Razvijanje igre uz toliko strastvenu zajednicu bilo je izvrsno iskustvo. Odveli smo igru u novim smjerovima i dobili inspiraciju da sve od sebe damo Huntu. Sada stiže vrijeme za konačnu verziju i veoma smo uzbuđeni. Nikad nećemo zaboraviti podršku koju smo od igrača dobili", rekao je producent Fatih Özbayram.

Hunt: Showdown će za PC i Xbox One izaći 27. kolovoza, a tada će se početi prodavati po većoj cijeni koja iznosi 39,99 eura. Trenutno u sklopu ljetne rasprodaje na Steamu igru možete nabaviti za 22,49 eura. Što se PlayStation 4 verzije tiče, konačna verzija bi trebala biti spremna ove jeseni. Svi oni koji su nabavili ili će nabaviti igru prije nego što izađe iz Early Accessa dobit će ekskluzivni Legendary Weapon skin, pa ako vas to zanima, imate još vremena za kupovinu. Sve druge informacije o toj pucačini možete potražiti na službenim stranicama, a ako želite vidjeti kako izgleda u akciji baciti oko na video ispod teksta.