Isprobajte RPG Oninaki prije nego što konačna verzija izađe idućeg mjeseca

Nova igra iza koje stoji razvojni tim Tokyo RPG Factory stiže za mjesec dana, a izdavač je igračima omogućio da preuzmu demo

Mateja Šop srijeda, 24. srpnja 2019. u 13:30

Za vrijeme svoje prezentacije na sajmu E3 nas je Square Enix podsjetio da krajem kolovoza izlazi novi RPG iza kojeg stoji Tokyo RPG Factory, razvojni tim s kojim su se do sada igrači upoznali kroz dva projekta - I Am Setsuna i Lost Sphear. Oba su potražila inspiraciju u JRPG klasicima, ali nisu oduševili prevelik broj igrača.

Zbog toga su se za Oninaki odlučili na moderniji pristup, od mehanika do izgleda, a oni koji su htjeli vidjeti koliko se situacija poboljšala prije nego što izdvoje novce za ovu igru to sada mogu napraviti preuzimanjem demo verzije. Izdavač je rekao kako se u njoj nalazi Story Mode koji će vam omogućiti da iskusite prvi dio "epske priče o životu, smrti i reinkarnaciji", uz isprobavanje Battle Moda u kojem možete isprobati kako izgleda borba s nadograđenim likom kojeg su opsjela četiri demona, a svaki od njih ima svoju ulogu. Sve što napravite možete prenijeti u konačnu verziju ako se odlučite na kupovinu.

Kao što smo već spomenuli, igra je prožeta veselim temama, a vi ćete se naći u ulozi jednog od Watchera čija je dužnost voditi izgubljene duše i biti čuvar svega živog i neživog. Što se mehanika tiče, razvojni tim želi da u cijelosti koristite njihov Daemons Battle System i kombinirate razna oružja i demone koji će vam pomoći da se lakše riješite protivnika. Osim toga možete glavnog lika razvijati u smjerovima koji odgovaraju vašem stilu, a uz premlaćivanje svega i svačega, čeka vas emotivna priča.

Oninaki je u izradi za PC, PlayStation 4 i Switch i izlazi 22. kolovoza, te na sve tri platforme možete nabaviti demo. Predbilježbe su otvorene već neko vrijeme, pa ako želite možete ostvariti popust od 10 posto i nabaviti igru za 44,99 eura uz Titan Axe DLC i par kozmetičkih dodataka kao bonus. Za demo na PC-u, zaputite se na Steam, više informacija o priči i likovima kriju službene stranice, a najnoviji trailer pogledajte u nastavku.