Knockout City, ili nama razumljivije "Graničar", će biti besplatan 10 dana nakon izlaska

Electronic Artsova multiplayer igra Knockout City će netom po izlasku biti besplatna deset dana tijekom kojih možete odlučiti želite je kupiti i nastaviti karijeru kao najbolji "graničar" uz neke pogodnosti

Damir Radešić subota, 15. svibnja 2021. u 05:35

Umjesto pištolja i snajpera, u Electronic Artsovom novom uratku Knockout City ćemo članove protivničke ekipe napucavati loptama, a zaigrati bismo ga trebali 21. svibnja na PC-u, PS4/PS5, Switchu, te Xboxu One/Xbox Series X/S uz podršku za međuplatformskim partijama. Iako je tržište prepuno multiplayer igara raznih žanrova, Knockout City sa svojim 3vs3 glavnim načinom igranja se čini poprilično svježim obzirom da se temelji na dobro poznatoj igri Graničara koja je mnogim starijim igračima obilježila djetinjstvo. Doduše, za razliku od popularnih multiplayer-only igara, Electronic Arts je svoj trud ipak odlučio unaprijed unovčiti i za standardnu verziju traži 19,99 eura, odnosno 29,99 eura za Deluxe koji donosi nešto više kozmetičkih opcija. Cijene vrijede za igrače koji nemaju pretplatu na EA Play ili Xbox Game Pass, a za pretplatnike na ove servise će igra biti besplatna.

Dok je ranije bilo šuškanja o tjedan dana besplatnog igranja netom po izlasku za sve, Electronic Arts je malčice išao igračima na ruku i službeno objavio da se probni period produžuje za dodatna tri dana. Drugim riječima, Knockout City ćemo moći igrati bez naknade i bez ikakvih ograničenja punih deset dana uz sve sadržaje koje donosi finalno izdanje. Ova promocija nosi službeni naziv Block Party i sve što u njoj zaradimo ostaje s nama ukoliko se odlučimo na kupnju, a ukoliko to napravimo tijekom tog razdoblja, dobit ćemo i dodatne kozmetičke predmete, poze, efekte i 500 Holobuxa, in-game monete. U svakom slučaju, isplati se nakratko vratiti u djetinjstvo i isprobati ovaj, na papiru, zanimljiv koncept.