Lego Lord of the Rings besplatan u Humble trgovini

Prošlog je tjedna Humble besplatno dijelio jednu od igara u Tolkienovom svijetu besplatno, a isto su odlučili ponoviti ovog tjedna

Mateja Šop četvrtak, 20. prosinca 2018. u 23:11

Posljednjih nekoliko godina imamo pristup većem broju poznatih svjetova rekreiranih u Lego igrama. Jedna koja je privukla veći broj igrača izašla je krajem 2012. godine, a radilo se o Lego Lord of the Rings. Veoma popularan Tolkienov fantazijski svijet pronašao je velik broj novih obožavatelja putem trilogije Petera Jacksona, da bi igrači mogli proživjeti trilogiju u novom obliku kroz Lego verziju.

Igra je izašla krajem studenog 2012. godine, a Humble ju je danas odlučio besplatno ponuditi svim zainteresiranim igračima. Radi se o istoj ponudi kao i prošlog tjedna - ako upišete svoju email adresu i time pristanete na dobivanje promotivnih poruka, možete igru putem Steama besplatno dodati u svoju kolekciju.

Kao i za prošlu ponudu, Humble je napomenuo da imaju samo ograničenu količinu kodova, pa iako ponuda traje do subote u 19 sati, moguće je da će prestati vrijediti prije toga. Svi oni koji su već primali mailove mogu samo kliknuti na preuzimanje, a pripazite jer igru možete aktivirati samo do 27. prosinca nakon čega kod prestaje vrijediti.

Više ne moramo čekati blagdane da razni prodavači počnu biti darežljivi, no ipak je ovo doba godine i dalje ostalo poznato po tome da su spremni dijeliti kodove besplatno. Osim ove ponude, Humble trenutno nudi još razne druge, dok se u svim konkurentskim trgovinama trenutno održavaju "zimske rasprodaje" - Fanatical je svoju započeo prošlog tjedna, nakon toga je krenuo GOG.com, Steam se zabavi pridružio danas, a Humble će vjerojatno pričekati još koji dan. Osim toga su EA i Ubisoft, koji su pokrenuli svoje trgovine, započeli sa svojim blagdanskim popustima, tako da za najbolju ponudu istražite sve trgovine.