Započeo Winter Sale na GOG-u, Full Throttle Remastered besplatan

Iako su već neko vrijeme igre stalno na nekakvim popustima, stiglo je doba godine kada svi veći servisi gotovo cijeli svoj katalog prodaju po nižim cijenama

Mateja Šop četvrtak, 13. prosinca 2018. u 18:24

Za petama Fanaticala (bivši Bundle Stars) servis GOG.com također je pokrenuo svoj Winter Sale u kojem će se naredna tri tjedna po sniženim cijenama prodavati više do 2000 igara. Po njihovom običaju, vole prvi dan započeti s besplatnim dijeljenjem neke igre, a ovog puta je ta čast dopala moderniziranu verziju kultne bajkerske avanture, Full Throttle Remastered. Ako imate korisnički račun, možete je besplatno dodati u svoju kolekciju do subote u 15 sati.

Što se tiče ostatka rasprodaje, GOG je pripremio ono što i inače obilježava njihovu ponudu. Uz GOG Connect možete povezati svoje Steam i GOG korisničke račune i besplatno dodati verzije igara bez DRM zaštite. Trenutno, ako na Steamu imate primjerak neke od sljedećih igara - Age of Wonders 3, I have No Mouth And I Must Scream, Oddworld: Abe's Oddysee, Shadowrun: Dragonfall, Shadowrun Hong Kong, Shadowrun Returns i Trine Enchanted Edition - na GOG-u ćete automatski dobiti novu kopiju. Do kraja Winter Salea dodat će svakog tjedna dodavati nove igre, pa pratite ako želite neke od igara bez DRM-a.

Budući da su nedavno promijenili svoje stranice i smatraju kako će korisnike možda odbiti količina igara koja se našla na popustu, odlučili su izdvojiti ono što smatraju da vrijedi zaigrati. U 2018. godini je na GOG-u izašla selekcija od 400 igara, pa ako tražite nešto novo preporuke su Frostpunk za 20,09 eura, Divinity: Original Sin II - Definitive Edition za 29,29 eura, Thronebreaker: The Witcher Tales za 20,79 eura, Battletech za 27,99 eura i Stellaris za 15,99 eura.

Ako vas zanimaju indie igre, do sutra možete nabaviti Samorost 3 za 4,59 eura, Mages of Mystralia za 5,99 eura, Figment za 8,09 eura, Lamplight City za 11,99 eura, Death's Gambit za 9,99 eura i Mulaka za 9,99 eura. Od poznatijih nezavisnih igara Dead Cells se prodaje za 20,09 eura, Into the Breach za 8,89 eura, Moonlighter za 14,09 eura i Hollow Knight za 8,79 eura.

Za kraj su spomenuli kako će svakog dana pripremati vremenski ograničene ponude i poručili zainteresiranima da prate njihove stranice ako žele biti u toku s popustima. GOG Winter Sale traje do 3. siječnja 2019. godine u 15 sati, pa imate vremena za proučiti i usporediti sve ponude na raznim servisima kako biste bili sigurni da dobivate najbolju ponudu.