Milla Jovovich stiže u Monster Hunter World: Iceborne

Capcom je pripremio novu kolaboraciju za svoj popularan akcijski RPG u kojem spajaju svijet Monster Hunter Worlda s filmom koji uskoro ima premijeru

Mateja Šop četvrtak, 26. studenog 2020. u 11:30

Da pitate neke ljubitelje serijala Monster Hunter, umjesto par odgoda koje je istoimeni film imao bilo bi najbolje da su ga trajno odgodili. Ipak, ovaj akcijski film u kojem glume Milla Jovovich i Tony Jaa uskoro će imati svoju premijeru, a kako Capcom voli razne kolaboracije odlučili su napraviti još jednu. Zbog toga će Milla Jovovich, odnosno njen lik iz filma Artemis uskoro biti ubačen u Monster Hunter World: Iceborne.

Kao i svi dodaci ovog tipa, radi se o besplatnom sadržaju i u ovom slučaju dva Event Questa kroz koje ćete moći skupiti novu opremu za vašeg Huntera. Za pristup sadržaju morate imati osnovnu igru i ekspanziju, kao i imati Master Rank 1. Za razliku od ostalih zadataka ovog tipa, Movie Quest Part 1 i Part 2 moći ćete rješavati samo solo. Prvi zadatak je ubiti Black Diablosa, kojeg smo mogli vidjeti u trailerima, dok je druga beštija na redu Rathalos.

Rješavanjem oba zadatka ćete osim oklopa dobiti i kozmetičke dodatke za uređivanje profila i poziranje ispred drugih igrača. Iako na službenim stranicama stoji da će questovi biti dostupni samo u određenom vremenskom roku i da požurite, za oba stoji da stižu 4. prosinca i da će ih igrači moći riješiti do 2. prosinca 2021. godine. Ako niste zainteresirani za to, možete se od sutra ulogirati za "Artemis Monster Hunter Motive Quest Item Pack" koji vam daje solidne bonuse.

Monster Hunter World uz ekspanziju Iceborne možete nabaviti za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a u sljedećih mjesec dana, kada započinju sve zimske i blagdanske rasprodaje, ćete ih na sve tri platforme moći nabaviti po sniženim cijenama. Sve ostale informacije o ovoj najpopularnijoj Capcomovoj igri možete proučiti na ovim stranicama. Što se filma tiče, premijera mu je 3. prosinca, a u nastavku se nalazi najnoviji trailer. Sljedeća Monster Hunter igra koja je na redu izlazi u ožujku za Switch, pa je zatim još jedna najavljena za lipanj, a ako je vjerovati glasinama, obje će izaći i za PC.