Najavljen Još jedan besplatan vikend za Insurgency: Sandstorm

Multiplayer pucačinu iz prvog lica usmjerenu na realizam, koju su igrači prvi puta mogli zaigrati u prosincu prošle godine, ovog vikenda će svi moći besplatno isprobati

Mateja Šop utorak, 18. lipnja 2019. u 06:22

Sredinom prosinca prošle godine izašao je Insurgency: Sandstorm, nastavak na odlično prihvaćeni multiplayer FPS usmjeren na realizam i taktičko napucavanje. Razvojni tim New World Interactive je prema prvim dojmovima poboljšao sve što su mogli u odnosu na original, no u tih šest mjeseci je zajednica igrača sve više počela izražavati nezadovoljstvo nedostatkom optimizacije i novim sadržajima.

Tim se nada to promijeniti najnovijom nadogradnjom koja je postala dostupna jučer, a usput su najavili i još jedan besplatan vikend što znači da će svi zainteresirani igrači koji nisu do sada nabavili igru moći putem Steama besplatno preuzeti i vidjeti što ona nudi. Iza nadogradnje broj 1.3 kriju se nova oružja (hrvatski VHS-2 i kineski QBZ-03), novo izdanje mape iz originala imena Ministry, arkadni mod inspiriran zombijima i brojne druge promjene. Sve što je tim ubacio i doradio možete proučiti ovdje.

Što se besplatnog vikenda tiče, akcija započinje u četvrtak u 19 sati po lokalnom vremenu i traje do ponedjeljka, 24. lipnja u isto to vrijeme, a svi novi i stari sadržaji bit će uključeni u ovu promociju. Tim ima velike planove za ostatak godine, a najavili su nove modove, mape, oružja i podršku za modding.

Insurgency: Sandstorm trenutno možete zaigrati samo na računalima i to putem Valveovog servisa, pa ako ste zainteresirani zaputite se na te stranice. Sve ostalo što je tim objavio o svojoj novoj igri nalazi se ovdje, a ako želite vidjeti akciju u pokretu, pripremili su i kratak trailer za najavu besplatne vikend akcije.