U prodaji multiplayer pucačina Insurgency: Sandstorm

Razvojni tim New World Interactive i izdavač Focus Home Interactive objavili su kako je nastavak na odlično ocijenjen FPS dostupan za igranje

Mateja Šop četvrtak, 13. prosinca 2018. u 07:19

Prije gotovo pet godina je razvojni tim New World Interactive izdao svoju prvu igru zvanu Insurgency. Radilo se o pucačini koja je bila usmjerena na realizam i taktički multiplayer, a igrači su mogli koristiti 40 modernih oružja s dodacima, napucavati se na 16 mapa, surađivati u pet kooperativnih modova ili se nadmetati u sedam običnih multiplayer modova. Igra se u prvih osam mjeseci prodala u više od 800 tisuća primjeraka, da bi ove godine ta brojka došla do pet milijuna, tako da nije neobično što se razvojni tim odlučio na izradu nastavka.

Insurgency: Sandstorm najavljen je u veljači 2016. godine, a tada je New World rekao igračima da mogu očekivati nastavak koji će u svim pogledima biti bolji od originala. "Sandstorm je preporođen, poboljšan, proširen i veći od originala. Iskusite intenzitet modernog ratovanja gdje se vještina nagrađuje, a timski rad osigurava pobjedu. Pripremite se za hardcore prikaz borbe sa ubojitom balistikom, lakim oklopnim vozilima, destruktivnom artiljerijom i HDR audio koji u žanr vraća strah".

Iako je igra trebala izaći sredinom rujna, izdavač Focus Home Interactive je objavio kako je novi datum izlaska u prosincu, a taj je dan stigao. Od danas svi zainteresirani igrači na računalima mogu vidjeti što je New World Interactive pripremio, pa ako ste zainteresirani svoju kopiju možete kupiti na Valveovom servisu. Svi vlasnici originala mogu kupiti igru po 20 posto nižoj cijeni, odnosno 23,99 eura, dok će nove igrače zadovoljstvo igranja ove pucačine koštati 26,99 eura do 3. siječnja. Nakon toga će se prodavati po punoj cijeni od 29,99 eura.

Insurgency: Sandstorm je osim za PC u planu i za konzole, a na PlayStation 4 i Xbox One bi trebao stići nekad iduće godine. Detaljne opise svog sadržaja možete pronaći na službenim stranicama, dok se ispod teksta nalazi najnoviji trailer koji prikazuje akciju.