Najavljen novi Call of Duty: Modern Warfare (zvuči vam poznato?), izlazi u listopadu

Infinity Ward i Activision najavili su novu igru u dugovječnom FPS serijalu, radi se o rebootu igara na kojima je radio ovaj razvojni tim i stiže krajem listopada

Mateja Šop četvrtak, 30. svibnja 2019. u 23:12

Activision je još jedan od izdavača koji je ove godine odlučio preskočiti sajam E3, pa su jučer putem Twittera igraću javnost odlučili pripremiti na najavu novog naslova u serijalu Call of Duty. Glasine su počele kružiti prošlog tjedna kada je bilo rečeno da će se nova igra zvati Call of Duty: Modern Warfare - bez brojeva i istog imena kao original koji je izašao prije 15 godina, te istog imena kao i remastered verzija. No, radi se o novom naslovu i rebootu serijala.

Za početak, ovogodišnji Call of Duty će opet imati kampanju za jednog igrača u kojem će se igrači družiti s poznatim likovima, kao što je Captain Price, ali Infinity Ward želi realističniji pristup modernom ratovanju tako da ćete dio te kampanje igrati kao mlada članica "revolucionarnih snaga". Radnja se odvija u Europi, kao i na Bliskom istoku, a tim bi htio postići to da vam baš ne bude svejedno po kome morate pucati.

Što se novosti tiče, ovo će biti prvi naslov u serijalu koji će odmah po izlasku imati podršku za cross-platform način igranja, što znači da će PC, PlayStation 4 i Xbox One igrači moći igrati zajedno. Uz to, Activision uklanja tradicionalni Season Pass i želi redovito izdavati besplatne mape i sadržaje kako zajednica igrača mogla zajedno uživati u svemu što Infinity Ward pripremi.

Osim kampanje za jednog igrača i tipičnih multiplayer modova, najavljen je i novi kooperativni mod koji će se sastojati od strateških misija koje ćete rješavati s drugim igračima. Battle royale se zasad nije spominjao, pa preostaje za vidjeti želi li Activision u još jedan COD to ubaciti. Što se grafike tiče, tim koristi novi engine, a sve to u prvom najavnom traileru izgleda prilično dobro.

Call of Duty: Modern Warfare izlazi 25. listopada ove godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Kao i Black Ops 4, novi će nastavak na PC-u biti dostupan isključivo putem Battle.neta. Detalji o multiplayer modovima, priči, cijeni i predbilježbama će stići naknadno, a do tada možete pratiti službene stranice ako želite biti u toku.

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi