Objavljeni sistemski zahtjevi i više detalja za pucačinu Outriders

Razvojni tim People Can Fly objavio je više informacija o PC verziji svoje nadolazeće pucačine s kooperativnim modom

Mateja Šop petak, 15. siječnja 2021. u 06:00

Kao i prošle godine kada su početkom siječnja odgodili Final Fantasy VII Remake i Marvel's Avengers, japanski izdavač Square Enix je ove godine prvi krenuo s odgodama. Pucačinu s pogledom iz trećeg lica, Outriders, trebali smo igrati u veljači, ali su oni i razvojni tim People Can Fly (serijal Painkiller, Bulletstorm) pomaknuli izlazak na početak travnja. Kao i ostalim timovima, globalna pandemija poremetila je planove, ali to ne znači da ne mogu podijeliti više detalja o onome na čemu rade.

Danas su nam pripremili dva videa u kojima pričaju o PC verziji igre, daju pregled sistemskih zahtjeva, grafičkih opcija i još nekolicinu drugih detalja. Ako vam se ne gleda cijeli video, evo kako izgledaju sistemski zahtjevi:

Oni koji su znatiželjni mogu vidjeti kako igra izgleda u pokretu i na što je tim sve pazio kod izrade računalne verzije:

Posljednji video je za one koji imaju ultrawide monitore, kojima će igra izgledati ovako:

Outriders je spoj TPS-a i RPG-a u kojem je naglasak na skupljanju loota, a osim što možete igrati sami, tim je pripremio drop-in kooperativni mod za tri igrača. Na početku igre odabrat ćete jednu od četiri dostupne klase i krenuti s istraživanjem planeta Enoch. Pokušaj kolonizacije propao je, ali za čovječanstvo još uvijek postoji nada.

Ako ne dođe do nove odgode, Outriders će izaći 1. travnja (ne znamo zašto su se odlučili baš na taj datum, ali valjda nije šala) za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X/S, a predbilježbe su otvorene već sad. Krajem veljače izaći će demo verzija za sve platforme, pa će igrači moći iz prve ruke vidjeti sviđa li im se igra ili ne. Sve ostale detalje možete pronaći na službenim stranicama.