The Witcher 3: Wild Hunt najavljen za novu generaciju konzola

Uz uljepšanja koja stižu u PlayStation 5 i Xbox Series X verzije igara, isti tretman će dobiti i ona na računalima, objavio je CD Projekt Red

Mateja Šop petak, 4. rujna 2020. u 17:30

Svi oni koji do sada nisu zaigrali po mnogima jedan od, ako ne i najbolji RPG koji je izašao u posljednjih 10 godina, mogu pričekati novu generaciju konzola i grafička poboljšanja. CD Projekt Red je službeno najavio The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition za PlayStation 5 i Xbox Series X, a nadogradnje će stići i na PC.

Nova verzija igre uključuje obje ekspanzije (Hearts of Stone i Blood and Wine), sve besplatne DLC-ove koje je razvojni tim pripremio, kao i grafička uljepšanja među kojima se zasad spominju samo podrška za ray tracing i brže učitavanje.

Konkretnije detalje o promjenama će CD Projekt Red objaviti naknadno, a trenutno još znamo da će Complete Edition izaći nekad iduće godine i da će biti besplatan za sve one koji su igru nabavili za PC, PlayStation 4 ili Xbox One.

Ako ste zainteresirani i još uvijek nemate svoj primjerak Geraltovih posljednjih avantura, do 7. rujna možete na Steamu nabaviti običnu i GOTY verziju za 8,99, odnosno 14,99 eura. The Witcher 3: Wild Hunt ove je godine proslavio peti rođendan, pokupio ogroman broj nagrada, oduševio velik broj igrača, a zbog Netflixove serije i Switch verzije mu je popularnost krajem prošle i početkom 2020. godine opet narasla. Sve detalje o ovom RPG-u možete proučiti na službenim stranicama, a trailer koji prikazuje samo djelić fantazijskog svijeta koji vas čeka možete pogledati u nastavku.