Xbox PC Game Pass Preview od danas dostupan u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Srbiji...

PC Game Pass, Xbox mjesečna gaming članarina po prvi puta stiže kao Preview u 40 zemalja, među kojima je i Hrvatska

Bug.hr utorak, 28. veljače 2023. u 10:43

Počevši od danas, 28. veljače, insideri se mogu prijaviti za PC Game Pass Preview, čime će dobiti trenutni pristup libraryju koji sadrži stotine PC igara na Windows operativnom sustavu, uključujući nova izdanja Xbox Game Studios od prvog dana, legendarne Bethesda igre, EA Play članstvo i pogodnosti u Riot igrama namijenjene isključivo članovima. Novi naslovi koji će uskoro biti dostupni uz PC Game Pass uključuju Minecraft Legends, Redfall i brojne druge igre.

PC Game Pass će biti službeno predstavljen u svih 40 zemalja kako bi igrači u narednim mjesecima mogli uživati u novom iskustvu igranja.

U međuvremenu, igrači se mogu registrirati i pridružiti insiderskom programu kako bi isprobali preview preuzimanjem aplikacije Xbox Insider Hub. Nakon što se registriraju, igrači se mogu pridružiti previewu PC Game Passa po posebnoj cijeni za testiranje usluge tijekom prvog mjeseca korištenja.

Xbox je posvećen širenju radosti i zajedništva igranja na sve ljude. S proširenjem na 40 novih zemalja, PC Game Pass je sada dostupan ljudima iz gaming zajednice iz 86 zemalja širom svijeta kako bi mogli uživati u stotinama igara zajedno s prijateljima i članovima obitelji.

Potpunu listu zemalja koje će imati pristup previewu PC Game Passa možete pogledati ovdje