Objavljivanje sadržaja na web verziji Instagrama konačno postaje moguće

Dugo očekivana opcija koja će skratiti muke onima kojima je objavljivanje na Instagramu dio posla, u četvrtak postaje dostupna za sve korisnike društvene mreže

Matej Markovinović četvrtak, 21. listopada 2021. u 13:46

Instagram je još krajem lipnja počeo s testiranjem mogućnosti objavljivanja sadržaja pomoću web preglednika na računalima, što su poslovni korisnici društvene mreže godinama zahtijevali od tvrtke, jer su za stvaranje objava bili prisiljeni koristiti pojedine third-party alate.

„Znamo da mnogi ljudi Instagramu pristupaju sa svog računala, pa da bismo poboljšali to iskustvo, sada testiramo mogućnost stvaranja Instagram objava putem njihovih web preglednika na računalima“, rekla je u lipnju za Bloomberg Facebookova glasnogovornica Christine Pai.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Gotovo pet mjeseci kasnije, ova će opcija u četvrtak, 21. listopada, konačno postati dostupna svim korisnicima Instagrama, koji će nakon toga moći objavljivati sadržaj na društvenoj mreži s računala klikom na + ikonu u gornjem desnom kutu.

Osim toga, Instagram je izbacio i eksperimentalnu značajku Collabs, koja će omogućiti korisnicima da se udruže u Reels ili Feed objavama, a prema pisanju Tech Cruncha, tu su i dva nova efekta koja se mogu koristiti u njihovoj kopiji TikToka – Superbeat i Dynamic Lyrics.

 

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi