Besplatan pristup Internetu uskoro u svim autobusima i tramvajima ZET-a

Zagrebački ZET je u sklopu pilot projekta u 60 niskopodnih tramvaja i 58 autobusa uveo besplatan Wi-Fi, a u narednim mjesecima isto će biti prošireno na cijelu mrežu vozila

Sandro Vrbanus nedjelja, 18. studenog 2018. u 06:30

Zagrebački električni tramvaj, nakon što je u sklopu pilot projekta opremio tri tramvajska vozila i tri autobusa uređajima za bežični pristup internetskoj mreži, od petka, 16. studenoga, osigurao je uslugu u još 60 niskopodnih tramvaja i 58 autobusa. Sva vozila s besplatnim pristupom Internetu označena su naljepnicom s oznakom WiFi, koju putnici mogu lako uočiti.

"ZET nastavlja s projektom uvođenja besplatnog Interneta u tramvaje i autobuse. Nakon završenog pilot projekta, sada puštamo u promet 60 niskopodnih tramvaja i 58 autobusa opremljenih besplatnim Internetom, a koji će biti posebno označeni. No, ni tu nećemo stati. U postupku je ugradnju sustava za bežični Internet i u svim preostalim niskopodnim tramvajima i 213 autobusa, što bi trebalo biti završeno u iduća 3-4 mjeseca", izjavila je direktorica ZET-a, Ljuba Žgela.

Cilj projekta je podizanje standarda usluge javnog prijevoza u Zagrebu, što je već ranije potvrdio i pilot projekt besplatnog Wi-Fi-ja u tri tramvaja i tri autobusa, koji je naišao na odobravanje putnika, posebice mlađih generacija. Usluga će biti omogućena svim korisnicima, a funkcionira na način da se korisnika nakon spajanja na internetsku mrežu u vozilu dovodi do internetske stranice ZET-a, a nadalje je omogućeno pregledavanje svih stranica, osim onih neprimjerena sadržaja.

Besplatno korištenje pristupa Internetu u vozilima ZET-a omogućeno je u trajanju od 30 minuta, nakon čega je potrebno ponovno se prijaviti ukoliko korisnik želi nastaviti koristiti Wi-Fi mrežu.Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

BT APTX soundbar sa subwooferom

ACOUSTIC ENERGY Aego 3

Kombinacija suba i soundbara za sve one koji žele kompaktno kućno kino odličnog zvuka uz značajnu uštedu na prostoru. Kompaktan dizajn, digitalno povezivanje, daljinsko upravljanje, 2 x RCA Phono, 65VA

1.725 kn 2.299 kn Kupi

Bežični WiFi BT zvučnik

HARMAN KARDON OMNI 10 PLUS

Omogućuje jednostavno postavljanje bežičnog HD glazbenog sustava. Najbrži način da svoju glazbu učinite bežičnom bilo gdje u svom domu. Spotify, Chromecast, 52Hz~20kHz.

1.699 kn 1.919 kn Kupi