Za vijesti s domaće developerske scene i otvorena radna mjesta posjetite debug.hr

Kroz dva izdanja vrlo posjećene i u zajednici prihvaćene developerske konferencije .debug razvili smo i njezin prateći portal. On će biti aktivan kroz cijelu godinu i povezivat će poslodavce i zaposlenike

debug.hr srijeda, 24. studenog 2021. u 06:00

Prva Bugova developerska konferencija .debug održana je u prosincu 2019., a druga u lipnju 2021. godine. Paralelno s organizacijom desetaka predavanja za stotine posjetitelja, održavali smo i prateću web stranicu debug.hr.

Ona je, kroz dva izdanja konferencije, postala mjesto na kojem objavljujemo vijesti iz svijeta developmenta u Hrvatskoj, najavljujemo bitne događaje, (online i offline) okupljanja developera te prenosimo ključne informacije o poslovanju naših partnerskih tvrtki.

Cjelogodišnji developerski portal

Kako debug.hr ne bi živio samo od konferencije do konferencije, odlučili smo ovaj portal održavati kroz cijelu godinu. Na njemu već sada možete gotovo svakodnevno pročitati vijesti s domaće developerske scene i u svakom trenutku pronaći nekoliko desetaka otvorenih developerskih radnih mjesta.

Partneri .debuga su najistaknutije domaće developerske kompanije. Među njima su i svjetski poznata imena poput Nanobita, Infobipa, FIVE-a, Infinuma, Rimac Automobila, Photomatha, Microblinka, SofaScorea i Gideon Brothersa, ali i značajni domaći i regionalni igrači kao što su CROZ, Serengeti, SPAN, Trikoder, Amodo, Agrivi, Q ili Barrage.

Sljedeće izdanje .debuga održat će se 2. i 3. lipnja 2022. godine, a o detaljima ćete više imati prilike doznati u narednim mjesecima. Do tada, čitamo se na debug.hr i Facebook stranici konferencije!

Najbolji trenuci s .debuga 2021 u 60 sekundi:

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi