Za vijesti s domaće developerske scene i otvorena radna mjesta posjetite debug.hr

Kroz dva izdanja vrlo posjećene i u zajednici prihvaćene developerske konferencije .debug razvili smo i njezin prateći portal. On će biti aktivan kroz cijelu godinu i povezivat će poslodavce i zaposlenike

debug.hr srijeda, 24. studenog 2021. u 06:00

Prva Bugova developerska konferencija .debug održana je u prosincu 2019., a druga u lipnju 2021. godine. Paralelno s organizacijom desetaka predavanja za stotine posjetitelja, održavali smo i prateću web stranicu debug.hr.

Ona je, kroz dva izdanja konferencije, postala mjesto na kojem objavljujemo vijesti iz svijeta developmenta u Hrvatskoj, najavljujemo bitne događaje, (online i offline) okupljanja developera te prenosimo ključne informacije o poslovanju naših partnerskih tvrtki.

Cjelogodišnji developerski portal

Kako debug.hr ne bi živio samo od konferencije do konferencije, odlučili smo ovaj portal održavati kroz cijelu godinu. Na njemu već sada možete gotovo svakodnevno pročitati vijesti s domaće developerske scene i u svakom trenutku pronaći nekoliko desetaka otvorenih developerskih radnih mjesta.

Partneri .debuga su najistaknutije domaće developerske kompanije. Među njima su i svjetski poznata imena poput Nanobita, Infobipa, FIVE-a, Infinuma, Rimac Automobila, Photomatha, Microblinka, SofaScorea i Gideon Brothersa, ali i značajni domaći i regionalni igrači kao što su CROZ, Serengeti, SPAN, Trikoder, Amodo, Agrivi, Q ili Barrage.

Sljedeće izdanje .debuga održat će se 2. i 3. lipnja 2022. godine, a o detaljima ćete više imati prilike doznati u narednim mjesecima. Do tada, čitamo se na debug.hr i Facebook stranici konferencije!

Najbolji trenuci s .debuga 2021 u 60 sekundi: