Reolink predstavio Duo 2, novu seriju panoramskih videonadzornih kamera

Reolink Duo 2 PoE i Duo 2 WiFi novi su uređaji popularnog proizvođača videonadzornih kamera i snimača, koji donose značajne promjene u odnosu na Duo seriju prve generacije

Matej Markovinović subota, 20. kolovoza 2022. u 05:00

Proizvođač videonadzornih kamera i snimača, Reolink, predstavio je novu seriju panoramskih videonadzornih kamera koju čine dva modela – Duo 2 PoE (Power Over Ethernet) i Duo 2 WiFi.

Naime, Duo 2 kamere dolaze s nekoliko važnih poboljšanja u odnosu na Duo prve generacije, uključujući prikaz u 4K, panoramsko vidno polje od 180 stupnjeva te mogućnost integracije u razne Smart Home sustave.

Reolinkove nove kamera kombiniraju slike snimljene s dva 4K objektiva, kako bi stvorile veći panoramski prikaz. Uz to, Duo 2 zauzimat će samo jedan kanal na tvrtkinim NVR-ovima (mrežnim videosnimačima), što ih čini fleksibilnijima u integraciji s postojećim sustavima kućne sigurnosti i ostalim softverima za videonadzor.

Slika snimljena s Reolink Duo 2 kamerom. 📷 Foto: Reolink
Slika snimljena s Reolink Duo 2 kamerom. Foto: Reolink

Osim što će Duo 2 kamere detektirati osobe i vozila, također imaju i novododani algoritam detekcije kućnih ljubimaca. Tu je i značajka za snimanje slika ili videozapisa u određenim vremenskim razdobljima.

Reolink Duo 2 PoE dostupan je za kupnju po cijeni od 149.99 dolara, dok je za Duo 2 WiFi potrebno izdvojiti 159.99 dolara. Više informacija o kamerama dostupno je na službenoj stranici proizvođača.