Adria Security Summit 2023 - otvorene registracije

Adria Security Summit Powered by Intersec održat će se 25. i 26. listopada 2023. u Ljubljani. Registracije su otvorene

Bug.hr ponedjeljak, 17. srpnja 2023. u 15:09
Detalj s prošlogodišnjeg Adria Security Summita održanog u Zagrebu
Detalj s prošlogodišnjeg Adria Security Summita održanog u Zagrebu

Najveći regionalni događaj industrije sigurnosti Adria Security Summit Powered by Intersec otvorio je registraciju za predstojeće izdanje, koje će se održati u izložbeno-konferencijskom centru Gospodarsko razstavišče u Ljubljani 25. i 26. listopada 2023. godine.

Registrirane sudionike očekuje vrhunsko iskustvo poslovnog umrežavanja, koje će biti omogućeno od početka listopada do zatvaranja događaja, uz aktivnu potporu organizatora.

S obzirom na uspjeh i progresivan rast prethodnih izdanja, očekuje se dolazak blizu 3.000 stručnjaka iz tjelesne i tehničke zaštite, cyber sigurnosti, ICT-a, automatizacije, pametnih rješenja, mobilnosti i građevinarstva, kao i krajnjih korisnika iz svih tržišnih vertikala.

Sudionici će se – koristeći naprednu b2Match platformu – moći povezati sa stručnjacima i potencijalnim partnerima iz navedenih industrija već od okončanja procesa registracije. Time će, uz širok spektar mogućnosti umrežavanja, imati dovoljno vremena da uspostave kvalitetne poslovne veze i razmijene vrijedne informacije i iskustva.

Ne propustite priliku da se povežete s priznatim liderima u industriji, dobijete detaljan uvid u stanje na tržištu i predstavite svoje inovacije gostima iz više od trideset zemalja.

Vidimo se u Ljubljani u listopadu!

Registrirajte se putem linka: www.adriasecuritysummit.com.