Dvostruka točka na otvaranju .debuga – glavna zvijezda je CEO Nordeusa, Branko Milutinović

Ovogodišnji će .debug biti otvoren dvostrukom točkom, u kojoj će suosnivač i izvršni direktor Nordeusa iz Beograda ispričati kako je, spojivši svoje dvije strasti, stvorio poslovno carstvo

debug.hr utorak, 14. svibnja 2024. u 06:00

Posjetitelji .debuga ove će godine imati prilike poslušati jedinstvena keynote predavanja osnivača najvećih IT kompanija iz BiH, Hrvatske i Srbije, koji inače u javnosti ne istupaju gotovo nikada. Prvi od njih, koji će na pozornicu stupiti na samom otvaranju konferencije, bit će Branko Milutinović.

On je diljem regije poznat kao suosnivač i izvršni direktor Nordeusa, nagrađivanog izdavača mobilnih igara sa sjedištem u Beogradu. Nordeus pokreću strast i kreativnost više od 200 ljudi iz 20 zemalja koji milijunima igrača diljem svijeta pružaju zabavu na više platformi. Od 2017. je i predsjednik Digitalne Srbije, neprofitne inicijative s misijom poticanja tehnološkog poduzetništva i digitalnih inovacija. Također je suosnivač Zaklade Nordeus, koja djeluje s ciljem pomoći djeci i mladima u stjecanju vještina i znanja potrebnih za digitalnu ekonomiju.

Keynote: Igrom do pobjede

Sport i tehnologija rijetka su područja u kojima i "underdogs" mogu postati šampioni. Suosnivač jedne od najuspješnijih tehnoloških kompanija iz Srbije, globalno poznate po glasovitoj mobilnoj igri Top Eleven, ispričat će kako je, spojivši dvije strasti, stvorio poslovno carstvo temeljeno na igri – kroz igru.

Keynote Branka Milutinovića Igrom do pobjede na programu je odmah nakon službenog otvaranja .debuga, u četvrtak 6. lipnja u 10:30 sati, na velikoj pozornici u Laubi (track #devslife).

Fireside chat: U partnerstvu s legendom – Jose Mourinho i tajne managerskog trijumfa

Nakon uvodnog keynote predavanja (i kratke pauze) na glavni će se stage se vratiti CEO Nordeusa, Branko Milutinović. U ovom će dijelu nastupa u opuštenom intervjuu s direktorom .debuga ispričati nevjerojatne detalje vezane uz razvoju jedne od najvećih IT kompanija s našeg podneblja, a otkrit će i svoje viđenje rješenja svih izazova koji su pred tvrtkama iz malih država Balkana postavljeni na putu ka globalnom uspjehu.

Što je naučio na vlastitim greškama i kakve savjete ima za sve koji kreću njegovim koracima, velikan tech industrije, koji uživa bezuvjetno poštovanje kolega iz svih zemalja regije, podijelit će s nama dok se atmosfera na .debugu taman zakuhava...

Još jedna točka programa, dakle, koju ne smijete propustiti, na rasporedu je također na glavnoj pozornici u Laubi, s početkom u 11:15 sati.

Ulaznice možete pronaći na debug.hr ili u sustavu Entrio.