DynamicsMinds konferencija u Sloveniji okuplja više od 1000 sudionika

Za manje od dva tjedna! DynamicsMinds 2024 konferencija za Microsoft Dynamics 365 i Power Platform korisnike održat će se u Portorožu od 26. do 29. svibnja. Okupit će više od 1000 sudionika i više od 170 vrhunskih predavača

Bug.hr srijeda, 15. svibnja 2024. u 12:00

DynamicsMinds, konferencija posvećena Microsoft Dynamics 365 i Power Platformu, drugu godinu zaredom, od 26. do 29. svibnja, okuplja stručnjake i korisnike da razmijene znanje, ovladaju naprednim vještinama i upoznaju nova rješenja. Slogan konferencije "Where brilliant minds meet, mingle & share" najbolje sažima bit DynamicsMinds konferencije u Portorožu. 

Microsoft Dynamics 365 je portfelj inteligentnih poslovnih aplikacija napravljenih da pomognu poslovnim sustavima da budu učinkovitiji, dok je Microsoft Power Platform set low-code alata, koji omogućava brz razvoj prilagođenih poslovnih rješenja.

Sudionike konferencije očekuje bogat program, uključujući keynote na kojem će govoriti direktorica Microsofta Slovenija Barbara Domicelj, korporativni potpredsjednik Microsofta Georg Glantschnig, potpredsjednici Mike Morton i Shay Gurman te Chief Troublemaker Dona Sarkar. Više od 200 predavanja pokriva širok spektar tema, od Financija i operacija i Business Centrala do Customer Engagementa i Power Platforma te panel diskusija o ključnim temama, najnovijim trendovima i izazovima s kojima se industrija suočava.

Korisnici se mogu uključiti na interaktivne radionice i iskoristiti priliku da zakažu privatne sastanke s predstavnicima Microsofta i stručnjacima iz zajednice te dobiti odgovore na svoja pitanja u Expert Corneru.

Ovogodišnja konferenciju čini više od 170 predavača, uključujući i zvijezde industrije kao što su eksperti iz FastTracka Rachel Profitt i Tommy Skaue, Business Central Program manageri Blaž Kotelko, Ivan Koletić i Aleksandar Totović te stručnjaci poput Luca van Vugta, Tobiasa Fenstera, Shannon Marie Mullins, Renata Fajdige i AJ Ansarija. Tijekom Customer Engagement predavanja novosti će predstaviti Mark Smith i Steve Mordue. Menadžerima Finance & Operations Programa Boštjan Golobu i Laneu Swenki pridružit će se stručnjaci Ludwig Reinhard, André Arnaud de Calavon, Kurt Hatlevik i Martin Drab. Power Platform predstavit će manager programa Ilya Fainberg te eksperti kao što su Lisa Crosbie, Victor Dantas i Yannick Reekmans.

Dodatno uz predavanja za zajednicu tijekom konferencije će se održavati i program posvećen Microsoft Partnerima, u kojem će sudjelovati i Brian Galicia, Nenad Šljivić, Joseph Corigliano, i Rick McCutcheon

Konferenciju DynamicsMinds organizira slovenska tehnološka tvrtka Docentric u suradnji sa zajednicom stručnjaka i korisnika Dynamics rješenja.