Huawei najavljuje keynote na .debugu: A New World for Your App

Najveća developerska konferencija dosad održana u našoj regiji, .debug, dogodit će se 12. i 13. prosinca u Algebra LAB-u, a prvi keynote najavio je Huawei koji će predstaviti novu mobilnu platformu...

Dragan Petric ponedjeljak, 4. studenog 2019. u 06:00

Huawei, jedan od najvećih proizvođača mobilnih uređaja na svijetu, najavljuje keynote kojeg će ekskluzivno na .debugu održati Justyna Jaworska, Head of Mobile Cloud Services Business u toj kompaniji. Naslov predavanja je A New World for Your App i na programu je odmah po otvaranju konferencije, 12. prosinca, u zagrebačkom Algebra LAB-u.

Huawei Mobile Services (HMS) širi se globalno, nudeći pametniji, brži, bolji i developerima nemjerljivo ugodniji ekosustav s kojim dosežu do 570 milijuna korisnika njihovih uređaja diljem svijeta. Kako i zašto biti pionir u razvijanju aplikacija za HMS, kako i zašto ih plasirati u Huawei AppGallery i kako iskoristiti najbrže rastuću developersku priču – u koju Huawei ulaže dodatnih milijardu dolara - za vlastiti programerski uspjeh, saznat ćemo među prvima u Europi tijekom keynotea jedne od ključnih osoba zadužene za razvoj mobilnih servisa ove kompanije.

Drugog dana održavanja .debuga, Huawei će održati i tehnički detaljnije (i zahtjevnije) predavanje, Introduction to Huawei Mobile Services Core and Quick App Development. Predavač Michal Mokrzycki iz Research and Developmenta u Hauweiju ući u finese HMS-a kroz predstavljanje devet komponenti Huawei Mobile Services (HMS) kita kojima se developerima olakšava put ka integraciji njihovih aplikacija s novom globalnom mobilnom platformom: Account Kit, Location Kit, Drive Kit, Game Service Kit, Map Kit, Push Kit, Analytic Kit, In-App Purchase Kit i Ads Kit. Tijekom predavanja bit će predstavljen i Huawei Quick Apps, čime je zaokružen set nužnih alata namijenjenih brzom, efikasnom i prihodovnom razvoju aplikacija za HMS, uz minute predviđene i za Q&A.

Ulaznice za .debug dostupne su u ograničenom broju (njih 600), putem web-stranice www.debug.hr, pa ugrabite svoj primjerak dok ih ne ponestane... Za studente i veće grupe osigurali smo i dodatne popuste, koje možete zatražiti na email info@debug.hrBežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi