Još dva tjedna do početka WeAreDevelopers World Congress 2021 - dijelimo 100 besplatnih ulaznica!

Najveći svjetski kongres za developere koji je pokrenuo bečki startup WeAreDevelopers, nakon održavanja u Beču i Berlinu, ove godine se održava online zbog pandemije. Keynote govornik je Tim Berners-Lee, izumitelj World Wide Weba.

Bug.hr utorak, 15. lipnja 2021. u 12:23

Konferencija će se održati od 28. lipnja do 1. srpnja 2021., a legendarni Tim Berners-Lee će biti jedan od keynote predavača. Zbog i dalje prisutne pandemije i strogih mjera ograničenja okupljanja u Austriji i Njemačkoj, najveći kongres za developere održava se online.

Veliko zadovoljstvo za sve sudionike će biti gostovanje Tim Berners-Leeja, koji i dalje važi za jednog od najutjecajnijih ljudi u svijetu tehnologije. Osim njega, predavači će biti i Jeff Atwood (suosnivač Stack Overflowa), Hakon Wium Lie (izumitelj CSS-a), Miško Hevery (izumitelj Angular JS-a), John Romero (nagrađivani kreator igara) i mnogi drugi tehnološki pioniri, kreatori i dokazani stručnjaci koji će svoje znanje i iskustvo podijeliti s globalnom zajednicom programera.

Pogledajte kompletnu listu govornika na ovom linku.

Osnovna značajka kongresa je sposobnost povezivanja i interakcije s drugim ljudima i kompanijama. U sklopu WeAreDevelopers World Congress posjetitelji inovativnog internet formata mogu iskusiti virtualnu izložbu koja im omogućava interakciju s kompanijama iz svih vrsta industrija i to sve putem chata uživo ili kroz mogućnost "jedan na jedan" razgovora sa svojim "junacima" putem virtualnih mrežnih salona.

Četverodnevni događaj s preko 100 predavanja obradit će dinamične teme od važnosti za developere kao što su Frontend i Backend, kvantno računalstvo, cloud, Internet of Things, DevOps, umjetna inteligencija (AI), robotika i mobilnost, blockchain, te testiranje i sigurnost.

Kongres će se reflektirati na developere koji preuzimaju sve više odgovornosti u svijetu, djelujući kreacijom i njenom primjenom, time stvarajući disrupciju našeg društva.

Više informacija o događaju možete pronaći na ovom linku.


100 besplatnih ulaznica

Kao i svake godine, Bug u saradnji sa WeAreDevelopers nagrađuje svoje čitatelje besplatnim ulaznicama za developerski kongres. Najbržim čitateljima je na raspolaganju 100 besplatnih ulaznica koje se aktiviraju putem koda WWC21-BUG. Požurite!