LAMA dvodnevnom konferencijom obilježila 30 godina rada

LAMA je 25. i 26. travnja u Splitu održala dvodnevnu konferenciju, kako bi proslavili 30 godina uspješnog rada i poslovanja

Bug.hr subota, 29. travnja 2023. u 12:38
Denis Fusek, CTO.
Denis Fusek, CTO.

Jedna od najjačih IT tvrtki u Dalmaciji, LAMA, svečano je obilježila 30 godina uspješnog rada održavanjem dvodnevne konferencije u Hotelu Radisson Blu u Splitu. Na konferenciji su prvog dana sudjelovali brojni partneri, poslovni suradnici te članovi hrvatske akademske, gospodarske i političke scene, dok je sljedećeg dana slijedio niz stručnih partnerskih predavanja i radionica.

Prvu riječ imao je CTO LAME, Denis Fusek, istaknuvši da njihovo putovanje nije uvijek bilo pravocrtno ili jednostavno, no usprkos tome, mogu se pohvaliti s 30 godina poslovanja i povjerenjem među korisnicima.

Denis Fusek.
Denis Fusek.

„Nastavljamo sa svim dosadašnjim ICT uslugama sistem integracije i razvoja aplikativnih rješenja, a budućnost vidimo u radu i razvoju cloud složenih serverskih rješenja te Blockchain rješenja za verifikaciju i autentifikaciju dokumenata“, rekao je Fusek.

Osim toga, dodao je i kako intenzivno usavršavaju LaFMS, set proizvoda i usluga koji služe za upravljanje dokumentima i procesima, odnosno za digitalno upravljanje uredskim poslovanjem, usklađenim s Uredbom o uredskom poslovanju.

„Planovi su nam svakako ambiciozni i dugoročni, ali prvenstveno: LAMA ostaje vaš pouzdani IT partner - jedan partner za sva IT rješenja za barem sljedećih 30 godina“, zaključio je Fusek.