Last minute promjena: umjesto Viktora Marohnića na .debug uskače Ivan Mrvoš

Viktor Marohnić, koji je trebao održati keynote predavanje na developerskoj konferenciji .debug, ozlijedio se i zapeo na operaciji u SAD-u. Direkcija .debuga odmah mu je pronašla dostojnu zamjenu

debug.hr srijeda, 25. svibnja 2022. u 16:50

Iako smo tjednima najavljivali Viktora Marohnića kao keynote predavača ovogodišnjeg .debuga, u posljednji trenutak dogodila se promjena u našem rasporedu – uzrokovana višom silom. Viktor je, naime, u skladu s avanturističkim karakterom svojeg startupa 57hours, ove dane provodio na skijanju na jugu Aljaske… vjerojatno slutite kakav nastavak ima ova priča.

Sve detalje o tome kako je nastradao njegov prednji križni ligament, a .debug ostao bez prvog keynotea, pročitajte u Viktorovoj objavi:

No, planirate li na .debug doći fizički ili pratiti predavanja online, ne očajavajte! Viktor je već obećao da će svoj keynote sačuvati za .debug 2023, a mi smo mu odmah našli dostojnu zamjenu.

Prvo keynote predavanje drugog dana .debuga tako će održati Ivan Mrvoš, CEO i osnivač poznatog i uspješnog domaćeg startupa Include. Njegovo predavanje bit će naslovljeno "Iz greške u grešku", a evo kako je on sam najavio temu o kojoj će biti govora:

"Priča o greškama u životu jednog startupa. Kako smo, unatoč poznavanju najčešćih startup pogrešaka, napravili te iste pogreške. Kako smo ih preživjeli i što smo iz njih naučili. Koje greške nam se događaju u fazi skaliranja poslovanja i kako se s njima nosimo. Što o svemu kažu naši suvlasnici i iskusni poduzetnici hrvatske IT scene…"

Izmjene u programu konferencije već su vidljive na službenim stranicama konferencije. Uzbuđenje kod partnera i posjetitelja već se može opipati, jer do najvećeg developerskog spektakla u regiji ostalo je tek nešto više od tjedan dana. Hektolitri i kilogrami raznih "osvježenja" su u najavi za .debug na otvorenom, preko 60 uzbudljivih i poučnih predavanja, tri panel rasprave održat će se u Algebri i Laubi, a sprema se i velik broj nagrada za posjetitelje.

Više o nagradama, sadržaju konferencije i svemu što smo vam pripremili za 2. i 3. lipnja objavit ćemo u narednim danima…