Predstavljamo kompletan program i svih 90 predavača .debuga, developerskog spektakla godine

.debug će se održati 2. i 3. lipnja u Algebra Campusu Zagreb i Laubi - pogledajte kompletan program sa satnicom svih predavanja i panela... Karata ima još jako malo, nabavite ih na www.debug.hr...

Dragan Petric ponedjeljak, 2. svibnja 2022. u 06:00

Drage developerke i developeri - raspored predavanja na .debugu, najvećoj konferenciji za programere ikad održanoj u našoj regiji je finaliziran! Proučite što smo vam sve pripremili za oba konferencijska dana (2. i 3. lipnja 2022.), a ne zaboravite obići i ".debug na otvorenom", veliko druženje na "kućicama" 40 najpropulzivnijih hrvatskih tech tvrtki, smještenih odmah uz tri predavaonice u novootvorenom Algebra Campusu Zagreb.

Važna napomena: svi sudionici .debuga moći će pogledati sva predavanja, bez obzira što se događaju u isto vrijeme na četiri stagea! Ulaznica za .debug omogućuje vam i online pristup snimkama svih predavanja i u danima nakon održavanja konferencije.

Ipak, ulaznice za .debug nam brzinski ponestaju. U prodaju je pušteno 1.200 ulaznica za fizički dolazak na .debug i već sada smo sigurni da će biti rasprodane za nekoliko dana, pa požurite po svoj primjerak putem web-stranice www.debug.hr... Broj ulaznica za online-only praćenje predavanja je neograničen. 

Svih 90 predavača detaljnije je predstavljeno na www.debug.hr, kao i kompletan program kojeg također možete pronaći i u nastavku.