Stručnjaci dijele tajne SEO optimizacije i digitalnog marketinga uživo u Zagrebu

20. i 21. lipnja 2024. u Zagrebu održat će se konferencija Zagreb SEO Summit koja će pružiti pregršt sadržaja vezano uz SEO

Bug.hr četvrtak, 23. svibnja 2024. u 12:30

Digitalno okruženje nikada se nije razvijalo brzo kao u proteklih godinu dana. Brojne inovacije i promjene utjecale su kako na svakodnevni život ljudi, tako i na nekolicinu industrija čije je postojanje i razvoj usko vezano uz online poslovanje.

Sam početak ljeta dočekat ćemo na najvećoj SEO konferenciji organiziranoj u Hrvatskoj,  Zagreb SEO Summitu.

Zagreb će nakratko postati središte svjetske SEO industrije. U Mozaik Event Centru u Zagrebu, 20. i 21. lipnja očekuje nas nešto što do sada nismo imali prilike vidjeti.

Digitalni marketing nije nepredvidljiv, ali je sklon promjenama koje mnogi mogu protumačiti kao nagle. Potpune promjene strategija, metoda i tehnika koje je nužno usvojiti praktički „preko noći“ stvaraju potrebu za događajima na kojima možemo učiti od svjetskih stručnjaka i lidera industrije.

Upravo je Zagreb SEO Summit takva konferencija. Tijekom dva dana, Zagreb će postati dom nekih od najvećih svjetskih SEO stručnjaka među kojima se ističu Lily Ray, Kyle Roof, Dan Petrović, Nick Jordan i Cindy Krum. Ukupno čak 20 predavača i 10 radionica u Zagreb će privući posjetitelje iz svijeta i regije.

3 paketa ulaznica nude priliku svima da pronađu nešto za sebe. Brojni sponzori sudionicima će omogućiti izvanredno iskustvo, a odgovor na pitanja tko, kako i zašto trojac je iza poznate grupe SEO Hrvatska.

Krešimir Ćorlukić, Tin Đudajek i Filip Đudajek vlasnici su renomirane Canonical SEO Agencije, a odavno pune regionalne dvorane svojim predavanjima i upravo zahvaljujući njihovoj viziji imamo priliku prisustvovati ovako velikoj međunarodnoj konferenciji.

Za nikad bolji početak ljeta, osim predavača, dolazak su najavili brojni stručnjaci, vlasnici agencija za digitalni marketing, voditelji odjela za organski kanal i slično.

Na konferenciji će biti prilike za umrežavanje sa sudionicima, ali i predavačima te brojnim drugim stručnjacima. Umrežavanje će se odvijati, među ostalim, u ekskluzivnoj dvorani te na SEO partyju koji će voditi SEO DJ Lily Ray koja ima 10+ godina iskustva kao DJ u New Yorku.

I to je samo dio sadržaja koji vas očekuje!

Vidimo se u Mozaik Event Centru 20. i 21. lipnja na konferenciji koja otkriva kako će izgledati digitalna budućnost!