U odabranim uredima Hrvatske pošte mogu se kupiti kriptovalute

Prije gotovo dvije godine uvedena je mogućnost otkupa kriptovaluta, a od sada se u više od 50 poštanskih ureda diljem zemlje one mogu i kupiti

Sandro Vrbanus petak, 12. studenog 2021. u 12:22

Nakon što je prije dvije godine u odabrane poštanske urede uvela uslugu otkupa kriptovaluta, Hrvatska pošta sada je proširila uslugu i na prodaju kriptovaluta. Kriptovalute se mogu kupiti ili prodati u više od 50 odabranih poštanskih ureda koji pokrivaju sve županije, objavljeno je iz Hrvatske pošte.

Uvođenjem opcije kupnje kriptovaluta odabrani poštanski uredi ostvarena je, dakle, gotovo dvije godine stara najava da će uredi Hrvatske pošte postati centralne lokacije za poslovanje s kriptovalutama u brojnim mjestima u Hrvatskoj.Zamjena kriptovaluta provodi se, kao i do sada, u suradnji s hrvatskom tvrtkom Electrocoin.

U poštanskim uredima trenutačno se može poslovati s 11 kriptovaluta
U poštanskim uredima trenutačno se može poslovati s 11 kriptovaluta

Korisnicima je na raspolaganju i Crypto centar, posebna internetska stranica na kojoj su objedinjene sve usluge Hrvatske pošte povezane s kriptovalutama. Na njoj se nalaze tečajna lista, informacije o kupnji i prodaji željene kriptovalute te interaktivna karta s adresama poštanskih ureda u kojima je dostupna ova usluga.

Trgovanje kriptovalutama dostupno je u svim hrvatskim županijama
Trgovanje kriptovalutama dostupno je u svim hrvatskim županijama

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi