U odabranim uredima Hrvatske pošte mogu se kupiti kriptovalute

Prije gotovo dvije godine uvedena je mogućnost otkupa kriptovaluta, a od sada se u više od 50 poštanskih ureda diljem zemlje one mogu i kupiti

Sandro Vrbanus petak, 12. studenog 2021. u 12:22

Nakon što je prije dvije godine u odabrane poštanske urede uvela uslugu otkupa kriptovaluta, Hrvatska pošta sada je proširila uslugu i na prodaju kriptovaluta. Kriptovalute se mogu kupiti ili prodati u više od 50 odabranih poštanskih ureda koji pokrivaju sve županije, objavljeno je iz Hrvatske pošte.

Uvođenjem opcije kupnje kriptovaluta odabrani poštanski uredi ostvarena je, dakle, gotovo dvije godine stara najava da će uredi Hrvatske pošte postati centralne lokacije za poslovanje s kriptovalutama u brojnim mjestima u Hrvatskoj.Zamjena kriptovaluta provodi se, kao i do sada, u suradnji s hrvatskom tvrtkom Electrocoin.

U poštanskim uredima trenutačno se može poslovati s 11 kriptovaluta
U poštanskim uredima trenutačno se može poslovati s 11 kriptovaluta

Korisnicima je na raspolaganju i Crypto centar, posebna internetska stranica na kojoj su objedinjene sve usluge Hrvatske pošte povezane s kriptovalutama. Na njoj se nalaze tečajna lista, informacije o kupnji i prodaji željene kriptovalute te interaktivna karta s adresama poštanskih ureda u kojima je dostupna ova usluga.

Trgovanje kriptovalutama dostupno je u svim hrvatskim županijama
Trgovanje kriptovalutama dostupno je u svim hrvatskim županijama

📢 Besplatna dostava

LOGITECH G502

Stigli su novi članovi legendarne G502 obitelji!

699kn 92,77 € Kupi

📢 Za odvažne!

ROG gaming laptopi

Serija laptopa za najbolji gaming doživljaj. Pretvara svaku igru u realistično iskustvo.

11999 kn 1.592,54 € Kupi


JBL Stage akcija!

JBL

Pronađi JBL Stage seriju zvučnika po sniženim cijenama.

Kupi

In-ear slušalice

MARSHALL Mode EQ

Snažan zvuk uz minimalno izobličenje, Mode EQ, daljinski, 20 Hz – 20 kHz, 100 dB, 18 ohma, mikrofon, kabel otporan na petljanje.

599 kn 79,50 € Kupi

Streaming pojacalo

ROKSAN ATESSA

BluOS , širok izbor digitalnih i analognih prikljucaka i veza, Bluetooth, AirPlay 2, kompatibilan s MQA i FLAC, 130W (4 ohma).

14.990 kn 1.989,51 € Kupi