NZXT najavio ograničenu World of Warcraft seriju kućišta H510

NZXT pored standardnih kućišta povremeno pripremi i njihova posebna, limitirana izdanja. Ovog puta dohvatili su se kućišta H510 kojeg su prilagodili ljubiteljima igre World of Warcraft

Stjepan Bilić subota, 21. prosinca 2019. u 07:00

NZXT do sada se iskazao kao proizvođač kvalitetnih računalnih kućišta. Ovaj proizvođač pored redovnih, takozvanih standardnih modela s vremena na vrijeme pripremi i njihova posebna izdanja u limitiranom broju.

Ovog puta odlučili su kao temelj uzeti svoje H510 kućište i prilagoditi ga ljubiteljima igre World of Warcraft. Kućište stiže u limitiranom broju i u dva modela – Horde i Alliance kako bi igrači mogli jasno naglasiti za koju su se stranu opredijelili. Sve načinjene promjene su isključivo vizualne i odnose se na posebne boje kućišta (Alliance plava, Horde crvena) i logo oznake te pripadajuća osvjetljenja na prednjem panelu.

Sve ostalo je identično originalnom kućištu H510 koje je inače dostupno u crnoj, crno-bijeloj i crno-crvenoj kombinaciji boja. I dalje je riječ o kućištu izrađenom od SGCC čelika s bočnom stranicom od temperiranog stakla koje može primiti matične ploče do ATX formata.

Napomenimo kako kućište omogućava ugradnju do sedam PCI komponenti, do tri 2,5“ i 3,5“ uređaja te veći broj 120 i 140-milimetarskih ventilatora. Kućište je dimenzija 210 x 460 x 428 milimetara i mase 6,6 kilograma. Potpune specifikacije dostupne su na stranicama proizvođača.

Kako je riječ o posebnom izdanju kućišta broj primjeraka je ograničen na 1.000 komada za svako izdanje. Shodno tomu i cijena mu je veća – 199,99 USD, naspram 69,99 USD koliko stoji obični H510.