Razer predstavlja svoj najnapredniji miš do sada – Razer Basilisk V3 Pro

Novi Razerov bežični miš za igranje s 13-zonskim osvjetljenjem daje igračima mogućnost prilagodbe svake zone s preko 16,8 milijuna boja i svjetlosnim efektima

Tomislav Stanković srijeda, 24. kolovoza 2022. u 18:20

Razer u objavi navodi da je miš savršen za "igre visokog intenziteta, niske latencije", s točnošću rezolucije od 99,8 posto, iako, prema LifeWireu igrači još uvijek više preferiraju žičane miševe nasuprot bežičnih.

Razer Basilisk V3 Pro stiže s Razer HyperScroll Tilt Wheelom kojim se igrači kroz sadržaj mogu kretati u beskonačnom scrollu ili se prebaciti na taktilni način rada za veću preciznost i bolje povratne informacije prilikom kruženja kroz oružja ili vještine unutar igre. Tu su i Razer Gen-3 optički prekidači koji bi trebali riješiti probleme s dvostrukim klikom uz duži životni vijek do 90 milijuna klikova.

📷 Image: Razer
Image: Razer

10+1 programabilne tipke omogućuju definiranje makronaredbi dok će se Razer Focus Pro 30K optičkim senzorom omogućiti značajka pametnog praćenja koja automatski kalibrira miš na različitim površinama uz održavanje dosljedne udaljenosti podizanja miša od podloge, čak i na staklu, što igračima može utjecati na točnost u igri.

Također, omogućeno je bežično punjenje s Razer Mouse Dock Pro s integriranim 4-kilohercnim primopredajnikom i Wireless Charging Puck koji se prodaju zasebno.

📷 Image: Razer
Image: Razer

Razerov miš za igranje Basilisk V3 Pro dolazi uz preporučenu maloprodajnu cijenu od 180 eura.