Sve veći broj građana i tvrtki parkiranje plaća putem PayDo aplikacije

U protekloj godini hrvatska aplikacija za parkiranje PayDo ostvarila je rast od 40%, uz još veći broj gradova i garaža na popisu omogućenih lokacija

Bug.hr srijeda, 24. veljače 2021. u 18:26

Prošla godina bila je izazovna i za tvrtke koje se bave naplatom parkiranja jer su zbog potresa i epidemije građani osjetno manje vozili, a samim time i parkirali. Usprkos tome, hrvatska aplikacija PayDo na godišnjem nivou ostvarila je 40% više transakcija - većinom zahvaljujući turistima te uključivanju niza novih gradova koji su svojim građanima i posjetiteljima omogućili plaćanje parkiranja na jednostavan i inovativan način.

Nacionalna pokrivenost koju u Hrvatskoj ima jedino PayDo aplikacija sada je u potpunosti realizirana. Danas je putem 'Pajde' moguće platiti parkiranje u turističkim odredištima od Istre do juga Dalmacije te svim većim gradovima u RH. PayDo korisnici, čiji je broj porastao na 250.000, prepoznali su brojne prednosti aplikacije koja nema dodatnih troškova transakcija te omogućava razne načine plaćanja (prepaid, debitne i kreditne kartice, PayDo bon i sl.). Također, automatsko prepoznavanje parkirne zone od velike je pomoći korisnicima te se plaćanje pakiranja izvršava na najbrži i najjednostavniji mogući način.

Prilagođeno i za poslovne korisnike

Novost u PayDo aplikaciji su i posebne pogodnosti kreirane za poslovne korisnike koji korištenjem aplikacije značajno smanjuju troškove parkiranja i administracije tvrtke na transparentan i učinkovit način. Naime, na PayDo web stranici potrebno je izraditi poslovni račun za tvrtku s kojeg je moguće upravljati plaćanjem parkiranja zaposlenika i pripadajućih službenih vozila. Za sva parkiranja plaćena putem poslovnog prepaid računa tvrtka na kraju mjeseca dobiva jedan račun, a veliku uštedu za kompanije tu predstavlja i mogućnost odbitka pretporeza za troškove parkiranja. Zbog svega navedenog, PayDo aplikacija bilježi sve veći interes poslovnih korisnika.

Osim plaćanja parkiranja na ulicama naših brojnih gradova, PayDo aplikacija omogućava plaćanje na sve većem broju izvanuličnih parkirališta poput garaža i posebnih parkirališta pod rampama, npr. u gradu Zagrebu na lokacijama Garaža Cvjetni, Bundek centar, Avenue Mall i Zagrebački velesajam, u Splitu na većini zatvorenih parkirališta pod upravljanjem tvrtke Splitparking te u Zračnoj luci Dubrovnik.

Ove godine očekuje se daljnji rast ove jedinstvene nacionalne platforme za integracije i digitalizaciju plaćanja na uličnim i vanuličnim parkiralištima.

Besplatna aplikacija dostupna je na App Storeu, Google Playu ili AppGalleryju. Za više informacija posjetite PayDo web stanicu, Facebook ili Instagram profil.