Galaxy Note10 - službeni renderi i "živa" fotografija

Za manje od mjesec dana bit će predstavljena nova serija Samsungovih mobitela - Galaxy Note10, sada su otkriveni i službeni renderi, ali i fotografija koja otkriva veličinu, većeg, Plus modela

Stjepan Bilić petak, 12. srpnja 2019. u 06:00

Za manje od mjesec dana Samsung će službeno predstaviti novu seriju mobitela – Galaxy Note10. Podsjetimo, 7. kolovoza 2019. bit će predstavljena dva modela, manji Galaxy Note10 te veći Galaxy Note10+.

O oba uređaja smo dosta pisali zadnjih mjeseci, a o čemu smo sve pisali možete provjeriti ovdje. Ovog puta ćemo se bazirati na najnovije informacije – na službene rendere i na takozvanu živu fotografiju koji su ovih dana dospjeli u javnost.

Prema izvoru na službenim renderima nalazi se Galaxy Note10, dakle manji, 6,3“ model. Renderi otkrivaju kako je i Samsung prihvatio gradijentne boje kućišta. Na renderu je prikazan model čija se boja kućišta temelji na bijeloj i plavoj boji, koje se pretapaju jedna u drugu. Za razliku od samog uređaja, S-Pen je dobio samo jednu boju – plavu.

Nakon prve takozvane žive fotografije koja je otkrila, zapravo, potvrdila dizajn o kojemu se mjesecima pričalo i pisalo, stigla je i druga živa/prava fotografija kojom su otkrivene i točne dimenzije većeg modela Galaxy Note10+.

Izvor je dosta pouzdan, Slashleaks, i on tvrdi kako će Galaxy Note10 imati visinu od 162,5 milimetara i širinu od 77,6 milimetara. Na žalost mnogih ljubitelja serije Galaxy Note, još jednom je potvrđeno kako je 3,5-milimetarski audio port izostavljen.

Roland Quandt, također pouzdan izvor informacija navodi kako će uz Note10 seriju Samsung predstaviti i nove bežične slušalice s aktivnom tehnologijom poništavanja buke, EP-N5200 bežični punjač (20W) te držač za mobitel (za automobil) koji će uređaje također moći puniti bežično (9W). Isti izvor navodi kako ovog puta neće biti ni Bixby tipke.