Huawei Nova 5T Pro na Android Enterprise stranici

Huawei priprema još jedan model iz svoje Nova serije uređaja, ovaj put to je Huawei Nova 5T Pro koji se pojavio na internetskoj stranici Android Enterprise

Matija Pavlić ponedjeljak, 25. studenog 2019. u 22:27

Tvrtka Huawei čini se proširiti će svoju seriju Nova pametnih telefona s još jednim modelom. To je Huawei Nova 5T Pro telefon koji se pojavio na internetskoj stranici Android Enterprise.

Stranica otkriva kako je Nova 5T Pro pametni telefon s rupom u gornjem lijevom dijelu zaslona u kojoj će biti smještena selfie kamera. Zaslon je 5,5-inčni s nepoznatom rezolucijom, a prisutno je i 8 GB RAM-a, 128 odnosno 256 GB interne memorije, senzor otisaka prstiju, podrška za NFC te operativni sustav Android Pie.

Sukladno prijašnjim glasinama i nagađanjima Huawei Nova 5T Pro telefon bi trebao sadržavati i Kirin 980 čip, četverostruku stražnju kameru (senzori od 48 megapiksela, 16 megapiksela, 8 megapiksela i 2 megapiksela po uzoru na Nova 5T model). S prednje strane u rupi u zaslonu trebala bi se nalazi 32-megapikselna selfie kamera. Baterija bi trebala imati kapacitet od 4000 mAh.