LG na Geekbenchu s novim Qualcommovim SoC-om i 8 GB RAM-a

Na internetskoj stranici Geekbench pojavio se novi LG-jev pametni telefon s dosad neimenovanim Qualcommovim čipom iz Snapdragon 700 serije, 8 GB RAM-a i Android 10 OS-om

Matija Pavlić srijeda, 8. travnja 2020. u 03:51

Na internetskoj stranici Geekbench pojavio se novi LG-jev pametni telefon s dosad još službeno nenajavljenim Qualcommovim čipom.

Ovaj telefon dovodi se u svezu s nedavnom informacijom kako će LG ugasiti svoju dugogodišnju G seriju pametnih telefona te zamijeniti novom serijom koja se može smjestiti u srednju klasu uređaja i na tržištu se očekuje tijekom svibnja.

Novi pametni telefon koji se pojavio na Geekbenchu nosi oznaku modela LM-G900N, a Geekbench otkriva kako se radi o uređaju s Qualcommovim čipom kodnog imena Lito. To je osmojezgreni čip na radnoj frekvenciji od 1,8 GHz za kojeg se već od ranije špekulira da pripada Snapdragon 700 seriji čipova, no ništa konkretnije od te činjenice zasad nije poznato.

Što se tiče ostalih značajki ovog LG-jeva telefona poznato je kako će doći s 8 GB RAM-a i operativnim sustavom Android 10. U single-core testiranjima postiže 506 bodova, a u multi-core testiranjima 1545 bodova.