Nothing Phone (2a) osvanuo na fotografijama

Iako datum izlaska Nothingovog novog mobitela još nije poznat, objavljene su fotografije koje, među ostalom, prikazuju da će dizajn sustava kamera biti drugačiji u odnosu na druge tvrtkine modele

Matej Markovinović ponedjeljak, 5. veljače 2024. u 20:41
📷 Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Kao što smo pisali još u prosincu, Nothing se sprema predstaviti Phone (2a), mobitel srednjeg ranga kojeg će, prema neslužbeno objavljenim specifikacijama, pogoniti MediaTek Dimensity 7200 uparen s 8 GB RAM-a i do 256 GB interne memorije.

Radi se, podsjetimo, o najslabijem mobitelu u Nothingovom portfelju proizvoda čija bi početna inačica trebala koštati manje od 400 eura.  

Iako datum izlaska još nije službeno poznat, korisnik X-a Abhishek Yadav dočepao se novih informacija o Nothingovom nadolazećem mobitelu. Prema njegovim izvorima, mobitel će imati 6,7-inčni AMOLED zaslon Full HD+ rezolucije, Android 13, 50-megapikselni Samsungov GN9 i 50-megapikselni JN1 senzor sa stražnje strane te 32-megapikselni Sonyjev IMX615 s prednje.

Mobitel će se moći kupiti u crnoj i bijeloj boji na globalnom tržištu, a objavljene su i fotografije koje donekle prikazuju njegov dizajn. Napominjemo da uređaj na fotografijama ima zaštitnu maskicu, stoga dosta toga nije otkriveno, ali se, primjerice, može vidjeti dizajn sustava kamera koji je u odnosu na ostale Nothingove modele drugačiji.