Objavljene značajke i nove fotografije Motorolinog One Pop-Upa

Pojavile su se nove informacije o Motorolinom One Pop-Up mobitelu koji dolazi sa skočnom selfie kamerom, stock Android 10 OS-om, Snapdragon 675 čipom i dvostrukom stražnjom kamerom

Matija Pavlić utorak, 8. listopada 2019. u 23:02

Na našim smo stranicama već pisali o budućem Motorolinom pametnom telefonu One Pop-Up koji se ističe po selfie kameri koja iz kućišta izlazi ili se uvlači po potrebi. Zahvaljujući internetskoj stranici ProAndroid objavljenje su nove fotografije ovog mobilnog uređaja kao i njegove značajke.

Dok nove fotografije možete vidjeti u sklopu ovog članka, što se tiče značajki poznato je da se radi o uređaju koji će biti temeljen na stock inačici Android 10 sustava.

Zaslon je 6,3-inčni IPS s rezolucijom od 2340 x 1080 piksela, a spominje se i Qualcommov Snapdragon 675 čip, 4 GB RAM-a, 128 GB interne memorije proširive microSD karticama, senzor otisaka prstiju sa stražnje strane (dodatno označen LED-icom) te baterija s kapacitetom od 3600 mAh.

Spomenuta selfie kamera koja iskače ili se uvlači u kućište bazira se na 32-megapikselnom senzoru s otvorom blende f/2.0. Sa stražnje strane nalazi se dvostruka kamera koja se bazira na glavnom 64-megapikselnom senzoru s otvorom blende f/1.8 i sekundarnom 8-megapikselnom senzoru dubine s otvorom blende f/2.2.

Tu je 3,5-milimetarski priključak za slušalice te podrška za Wi-Fi, Bluetooth 5.0 i NFC. Točan datum predstavljanja One Pop-Up uređaja još uvijek nije poznat.