Od danas možete kupiti Albertov MAKERphone u ponudi A1

MAKERphone, edukacijski mobilni telefon kojeg korisnik sastavlja posve samostalno, od danas je dostupan u A1 ponudi, ekskluzivno za hrvatsko tržište, uz cijenu od 899 kuna.

Dragan Petric srijeda, 10. srpnja 2019. u 16:25

MAKERphone, edukacijski mobilni telefon kojeg korisnik sastavlja posve samostalno, dostupan je konačno u A1 ponudi, ekskluzivno za hrvatsko tržište, uz cijenu od 899 kuna. Edukativni je to alat u obliku mobilnog telefona koji najmlađim generacijama donosi novi oblik učenja, a imali su ga prilike testirati mali zaljubljenici u STEM područja na A1 MAKERphone igri avanture koja se nedavno održala u Tehničkom muzeju u Zagrebu, istaknuli su iz A1.

Mobilni je to uređaj iz radionice Alberta Gajšaka i njegovog tima CircuitMess koji omogućuje učenje programskog jezika Python, odnosno verzije MicroPython, ili Scratcha, programskog jezika namijenjenog djeci, kao i kodiranje vlastitih aplikacija i igara. Osim toga, MAKERphone omogućuje i obavljanje poziva, slanje poruka, slušanje glazbe, kao i spajanje na internet.

Podsjetimo, na svoj dvadeseti rođendan, 10. listopada prošle godine, Gajšak je pokrenuo Kickstarter kampanju za svoj novi projekt. Nakon samo osam sati od pokretanja, skupili su 15.000 dolara, što im je i bio cilj, a do kraja kampanje više od 320.000 dolara. Kampanja za MAKERphone ujedno je i jedna od najuspješnijih hrvatskih crowdfunding kampanja u povijesti.

MAKERphone se može naručiti u A1 web-shopu preko ovog linka. U nastavku su fotografije unboxanja MAKERphonea... 

 

Unboxao sam MAKERphone, Albertov novi proizvod kojem ovaj tjedan počinje prodaja i s kojim se mogu ubiti dvije muhe...

Posted by Dragan Petric on Monday, June 17, 2019

 

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi