Oppo PDAM10, tajanstveni telefon na TENAA-inim stranicama

Na TENAA-inim internetskim stranicama pojavio se jedan tajanstveni telefon kodnog naziva Oppo PDAM10, fotografija koje bi otkrile njegov dizajn još nema, ali su tu zato dosta detaljne specifikacije

Stjepan Bilić ponedjeljak, 23. ožujka 2020. u 01:19

Kineska regulatorna agencija TENNA na svojim je internetskim stranicama objavila detaljne specifikacije telefona Oppo PDAM10. Za sada nema fotografija koje bi otkrile njegov dizajn kao i služnog naziva po kojim će biti plasiran u prodaju. No specifikacije su prilično detaljne.

Oppo PDAM10 opremljen je sa 5,6“ zaslonom razlučivosti 2.400 x 1.080 točaka i omjera stranica 20:9. Pokreće ga još uvijek nepoznati čip sa osam jezgri i brzine 2 GHz. Što se tiče radne i podatkovne memorije istih neće nedostajati, Oppo PDAM10 imat će 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Podatkovni prostor moći će se i naknadno proširiti umetanjem memorijske kartice (microSD).

TENAA otkriva i kako će tajanstveni telefon pored standardne podrške za Wi-Fi i Bluetooth imati i podršku za Dual 4G VoLTE. Softversku stranu uređaja činit će ColorOS koji će se temeljiti na Androidu 10, koji će do jeseni i dalje nositi titulu najnovije inačice Android platforme.

Telefon će imati ukupno pet kamera – četiri sa stražnje i jednu s prednje strane. Razlučivost kamera nije nešto naročito velika što bi moglo značiti kako je riječ o telefonu iz donjeg srednjeg razreda. Prema TENAA-inim podatcima na stražnjoj strani trebale bi se naći kamere od 12 MP + 8 MP + 2 MP i 2 MP, a na prednjoj kamera od 8 MP.

Kapacitet baterije je 4.880 mAh. Dimenzije uređaja su 162 x 75,5 x 8,9 milimetara, a masa 188 grama.