Poznati detalji o zaslonu Oppo Find X2 smartphonea

Na Weibou su se pojavile informacije o značajkama zaslona novog Oppo Find X2 smartphonea, koje spominju QHD+ OLED zakrivljeni zaslon s osvježavanjem od 120 Hz

Matija Pavlić nedjelja, 19. siječnja 2020. u 22:55

Na Weibo microblogging platformi pojavili su se detalji o novom Find X2 pametnom telefonu tvrtke Oppo. Konkretno radi se o detaljima vezanima za zaslon ovog mobilnog uređaja.

Oppo Find X2 bi trebao dobiti 6,5-inčni zakrivljeni OLED zaslon. Rezolucija zaslona je 3168 x 1440 piksela, a kao dodatak tu je i osvježavanje zaslona od 120 Hz. Korisnici će moći izabrati između FHD+ i QHD+ rezolucije te osvježavanja zaslona od 60 Hz i spomenutih 120 Hz, što otvara mogućnost da korisnici imaju na raspolaganju QHD+ zaslon s osvježavanjem od 120 Hz.

Nije objašnjen razlog zbog kojeg će se korisnicima omogućiti prebacivanje između rezolucija i osvježavanja zaslona, no vjerojatni razlog je mogućnost uštede na bateriji.

Što se tiče glasina uz ovaj pametni telefon veže se Snapdragon 865 čip s podrškom za 5G mobilne mreže, brzo punjenje od 50 W i višesmjerni autofokus (svojevrsni nasljednik Dual Pixel autofokusa).