Razer Phone dobiva nasljednika

Poznati leaker Roland Quandt donosi detalje o financijskim izvješću tvrtke Razer u kojem se spominje moguć dolazak nasljednika Razer Phonea u drugoj polovici ove godine

Matija Pavlić ponedjeljak, 3. rujna 2018. u 21:35

Gamerski pametni telefon Razer Phone dobit će nasljednika do kraja ove godine, to je ranije već potvrdio potpredsjednik Razer Globala Chen Xiaoping, a sada je ista informacija potvrđena i u Razerovim financijskim rezultatima za 2018. godinu.

Detalje iz tog izvješća objavio je Roland Quandt, u izvješću se ističe kako se unaprjeđenje ponude što se tiče očekuje sistemskog i mobilnog sektora u drugoj polovici ove godine. Razer Phone 2 mogao bi koristiti aktualni Snapdragon 845 čip, a možda čak i noviji Snapdragon 855.

Originalni Razer Phone bio je svojevrsni rodonačelnik cijele nove vrste pametnih telefona specifično namijenjenih gamingu. U novije vrijeme i drugi proizvođači su počeli predstavljati svoje mobilne uređaje namijenjene gamingu, tako da Razer Phone sad ima konkurenciju u vidu pametnih telefona kao što su ASUS ROG Phone, Nubia Red Magic i Xiaomi Black Shark.